Annonce
Navne

Flemming Vistisen stopper i Operaen i Midten

Operachef Flemming Vistisen, der om nogen har udviklet og ledet Operaen i Midten. Foto: Ole Mortensen
Manden, der om nogen har udviklet og ledet Operaen i Midten, mener, at han godt kan være bekendt at overlade taktstokken til andre efter 17 år.

Holstebro:

- Opera er ikke det, der rager længst op i kulturlandskabet i Midt- og Vestjylland. Vil man skabe forestillinger med sungne replikker, som folk i Humlum og Herning har lyst til at se og høre, skal de handle om noget, de kan identificere sig med. Det har jeg altid haft forståelse for, for jeg er selv vestjyde med krop og sjæl!

Sådan siger Flemming Vistisen i en netop udsendt pressemeddelelse fra Operaen i Midten.

Efter 17 år i spidsen for egnsteatret Operaen i Midten finder han tidspunktet inde til at takke af pr. 1. august. Ikke fordi han er kørt træt i hverken opera eller ensembleledelse, men han er fyldt 66 år, og nu vil han gerne prøve andre sider af tilværelsen af.

Teaterskole, involvering af børn og unge i opsætninger, internationale samarbejdsprojekter og ikke mindst musikdramaer, der i et nutidigt sprog tager fat i store emner som kærlighed, sex, identitet og religion. Det har Operaen i Midten spændt over og altid med en professionalitet, som hovedpersonens egen baggrund er et billede på, skriver man i pressemeddelelsen.


Jeg flytter fra egnen, men kommer ofte tilbage, for jeg har stadig familie, heriblandt min søn, i Holstebro.


Flemming Vistisen er konservatorieuddannet i slagtøj og musikteori, og han tog en dirigentuddannelse hos The Royal Academy of Music i London med udmærkelse.

- I starten hed vi Musikdramatisk Teater, og det betegner meget præcist, hvad det er, vi gennem årene har søgt at udbrede kendskabet til og nyudvikle, siger Flemming Vistisen og fortsætter:

- Jeg har været i denne branche i næsten 50 år. Nu har jeg simpelthen lyst til at bruge min tid på noget andet. Jeg har et hus i Spanien, og jeg har også lige købt et hus på Lolland. Jeg flytter fra egnen, men kommer ofte tilbage, for jeg har stadig familie, heriblandt min søn, i Holstebro.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce