x
Annonce
Holstebro

Flere hænder søges i til vikarjob

Corona-krisen kan blive langvarig, og det sætter det sundhedsfaglige og pædagogiske personale under pres. Derfor oprettes der nu en jobbank. Pressefoto
Borgere med en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund opfordres til at melde sig til en vikarliste og give en hånd med under corona-krisen.

Holstebro: Nedlukningen af Danmark fortsætter nu til efter påske, og det kan være svært for det sundhedsfaglige personale at få enderne til nå sammen. Derfor søger kommunen nu sundhedsfaglig vikar-hjælp.

Kommunen opfordrer alle, med en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund at melde sig til corona-jobbanken. Det kan eksempelvis være pensionerede, studerende, arbejdsløse, eller dem, der er sendt hjem fra arbejde med løn.

- Lige nu arbejder alle medarbejdere med kritiske funktioner på højtryk og klarer det helt fantastisk. Men de er under hårdt og stadig større pres. Så vi kan komme i en situation, hvor vi får brug for flere folk med de rigtige forudsætninger til at hjælpe og aflaste vores faste personale, siger vicekommunaldirektør Claus Brandt i en pressemeddelelse.

Annonce

Hjemmepleje og bosteder

Der er brug for folk til eksempevis hjemmeplejen, ældre- og specialcentre, sundhedsplejen og på bosteder. Men også, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter, køkkenpersonale samt andre fagligheder er nødvendige på listen. I tilmeldingsformularen kan man se alle de fagligheder, der bliver brug for.

Nogle vil kunne udfylde vigtige funktioner med det samme. Andre vil få en hurtigt oplæring i den funktion, de skal udfylde. Hvis man bliver aktiveret, får man overenskomstmæssig løn, i den periode man hjælper til.

Man kan tilmelde sig listen på www.holstebro.dk/jobbank.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

En drømmebolig - langt ude i skoven

Annonce