Annonce
Struer

Flere spritkørsler i weekenden

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Struer/Humlum: Om der var flere spritkørsler end normalt, eller om politiet blot var mere obs vides ikke, men i løbet af weekenden blev fire chauffører af fire forskellige køretøjer sigtet for spirituskørsel i Struer Kommune. Det oplyser politiet.

Første gang var på Elmevej fredag klokken 17.55. Her kørte en 36-årig mand fra Struer på motorcykel, selvom han havde indtaget alkohol, motorcyklen var uindregistreret og han ikke havde kørekort til at køre den.

Senere samme aften, klokken 20.58, blev en 51-årig mand ad to omgange testet for alkohol, og den sidste alkotest viste en promille på 0,54. Derudover gav en narkotest udslag for amfetamin. Manden kommer fra Herning, og han blev mødt af politiet ud for Circle K i Struer.

Natten til lørdag klokken 00.48 på Struergårdvej blev en 29-årig mand fra Struer sigtet for spirituskørsel, og natten til søndag, klokken 01.26, blev en mand af politiet fundet påvirket af alkohol, selvom han kørte bil på Oddesundvej i Humlum. Manden, der var 35 år og har bopæl på Thyholm, havde ifølge politirapporten en promille på 1,54.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce