Annonce
Struer

Flygtede fra politiet - prøvede at gemme sig i supermarked

Arkivfoto: Morten Stricker

Struer: En 14-årig dreng fik travlt, da politiet gerne ville i kontakt med ham lørdag eftermiddag klokken 14.30.

Den 14-årige, der kommer fra Struer, kørte på knallert, da politiet forsøgte at få ham bragt til standsning, men det var den 14-årige tilsyneladende ikke interesseret i. Han forsøgte at køre fra patruljen, men væltede efter kort tid i krydset ved Holstebrovej.

Det standsede dog ikke den 14-åriges flugt, som til fods flygtede ind i et supermarked i en sådan fart, at han på vejen tabte sin hjelm og mobiltelefon. I supermarkedet smed den 14-årige ligeledes jakken i håbet om, at politiet ikke kunne genkende ham.

Det kunne patruljen dog godt, og da de kunne konstatere, at han var ejer af den tabte mobil, krøb den unge mand til kors. Da den unge mand var blot 14 år, måtte han slet ikke køre på knallert og havde derfor heller ikke kørekort til den, og ved en inspektion af knallerten viste det sig, at den manglede forsikring og registrering, havde nedslidte dæk og var ulovligt tunet til at kunne køre 61 km/t.

Fordi den unge mand var under 15 år, kunne politiet ikke sigte ham, men han blev afhørt, fortæller politiet, hvorefter sagen overgik til SSP-afdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig måtte ikke køre bil

Annonce