Annonce
Kultur

Fodboldbørn kan komme på græs i sommerferien

Både Lemvig GF og Harboøre IF gennemfører i år fodboldskole efter DBU har åbnet for den populære sommeraktivitet. Arkivfoto: Morten Melhede
Der er stadig god plads på de to fodboldskoler, der bliver afviklet i Lemvig Kommune i sommerferien
Annonce

Lemvig/Harboøre: Fodboldglade børn og unge har det meste af foråret måttet undvære både træning og kampe.

Men til sommer bliver der mulighed for at indhente lidt af den forsømte træning. For nylig åbnede DBU for deres populære sommertilskud, fodboldskoler, og både Lemvig GF og Harboøre IF er igen med på landkortet over klubber, der tilbyder en uges fodboldtræning for de 7-15 årige.

I Lemvig har omkring 50 børn meldt sig til årets fodboldskole, der afvikles i den første uge af skolernes sommerferie, fortæller Keld Østergaard, der står for LGF's fodboldskole.

- Når der ikke er en Limfjords Cup i år, bliver fodboldskolen vores sommertilbud til de unge. Og jeg har en forventning om, at vi kan få solgt alle de 128 pladser, vi har til rådighed, siger han.

Selv om Lemvig GF afventede udmeldingen fra DBU om, hvorvidt der ville blive afviklet fodboldskole i år, var han ikke i tvivl om, at klubben ville afvikle skolen hvis den blev gennemført.

Keld Østergaard tilføjer, at der er masser af plads på Lemvig Stadion til fodboldskolen, selv hvis der bliver udsolgt.

- Vi regner med, at deltagerne kan blive delt op i syv eller otte grupper, som vi kan sprede over hele stadionområdet. Og selv i den situation vil der stadig være en del friområder, vi vil kunne benytte, siger han.

Mens man i Lemvig har fodboldskole i den første uge af skolernes sommerferie, venter Harboøre IF med at afvikle deres fodboldskole til den sidste uge af ferien. Her har man genoptaget fodboldskolen efter et års pause.,

Lige nu har lederen af fodboldskolen i Harboøre, Karl Godballe, omkring 30 tilmeldte spillere. Men han ser gerne, der kommer flere til.

- Vi skulle gerne op på omkring 45 spillere for at kunne gennemføre fodboldskolen, så det giver mening for både deltagere og trænere, siger Karl Godballe.

Som hos kollegerne i Lemvig har fodboldskolen i Harboøre ingen problemer med pladsen på banerne ved Harboøre Hallen.

Karl Godballe regner også med, at der vil være så meget styr på corona-situationen i begyndelsen af august, hvor fodboldskolen i Harboøre bliver gennemført, at der ikke vil være nogle problemer.

- Kan det lade sig gøre at gennemføre en fodboldskole i uge 27, kan det også i uge 32. Og vi kan lure hos nogle af de andre fodboldskoler på, hvordan de organiserer den. Men vi kommer under alle omstændigheder til at følge anvisningerne fra DBU, siger Karl Godballe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce