Annonce
Navne

Fodboldformand trækker stikket

Johanne Berg, der er formand for DBU Jylland Kreds 2, stopper tirsdag sit faglige arbejde i DBU Jylland. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Harboøre: Når DBU Jyllands region 2 i aften, tirsdag, samles til årsmøde i Aulum Fritidscenter, bliver det sidste tjans i spidsen for formand Johanne Berg fra Harboøre.

Efter fem år på formandsposten og ti år i regionsbestyrelsen, har Johanne Berg nemlig besluttet sig for at stoppe, når hendes nuværende valgperiode udløber på årsmødet.

- Jeg har haft nogle rigtigt spændende og lærerige år som frivillig i Region 2, DBU Jylland og DBU, hvor jeg har mødt en masse kompetente og engagerede mennesker. Men nu er tiden inde til at prioritere min tid lidt anderledes. Derfor har jeg efter længere tids overvejelse besluttet at stoppe som frivillig i DBU Jylland, når min valgperiode udløber, fortæller Johanne Berg i en pressemeddelelse.

I stedet indstiller regionsbestyrelsen Johnny Krogh Hansen fra Ravnsbjerg IF som Johannes afløser på regionsformandsposten. Desuden indstiller regionsbestyrelsen Pernille Kristensen fra Nr. Felding GIF som afløser for Johnny Krogh Hansen som ordinært bestyrelsesmedlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce