Annonce
Lemvig

Fokuseret indsats til modtagere af sygedagpenge gav bonus: Plus på ni millioner kroner

Kenneth Bro (S): En dedikeret indsats fra medarbejderne bag det fornemme resultat. Arkivfoto
Et udviklingsprojekt rettet mod modtagere af sygedagpenge gav bonus i form af flere i arbejde og et plus på ni millioner kroner
Annonce

Lemvig: Lemvig Kommune lå i 2018 og rodede nede på en plads som nummer 82 blandt landets kommuner, når man så på antallet af borgere, der modtog sygedagpenge. Året efter var man nummer 36, og det på trods af man har de tredjedårligste rammevilkår i hele landet på dette område.

Det var et udviklingsprojekt, der gav denne fremdrift, som ud over at nedbringe antallet af modtagere af sygedagpenge med 63, også skaffede en økonomisk gevinst på den gode side af ni millioner kroner

- Det er en dedikeret indsats af medarbejderne, der har gjort, at dette udviklingsprojekt, som man besluttede sig for i 2018, er blevet så stor en succes, sagde formanden for arbejdsmarked- og integrationsudvalget, Kenneth Bro (S), da han orienterede byrådet om projektet, som nu er afsluttet.

- Men vi bruger naturligvis stadig de værktøjer, vi brugte i projektet, sagde han.

Til sammenligning med nabokommunerne, så steg antallet af sygedagpengemodtagere her i den periode, hvor antallet faldt i Lemvig Kommune.

Der var også ros til projektets udførelse fra medarbejdernes side fra Michelle Welle Tange (V), der også sidder i arbejdsmarked- og integrationsudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce