Annonce
Kultur

Folk med vestjysk humor: Kendte komikere afsløret i anlægget

Torben Chris er standup komiker og stammer fra Give. Til juli besøger han Holstebro og Summer.Comedy. - Det er folk med vestjysk humor, siger en af arrangører Kristian Andersen om de navne, der nu er offentliggjort. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Holstebro: Med alt det, som corona-restriktionerne besværliggør, slipper Summer.Comedy trods alt billigt.

Den sjette udgave af standup-showet i Lystanlægget foregår som altid siddende.

Derudover går man efter 500 tilskuere, hvilket er loftet. Men det kræver naturligvis, at der er noget at komme efter, og det er nogle velkendte navne fra den danske standup-verden, der nu er afsløret.

Annonce

Thomas Hartmann, Torben Chris og Jakob Thrane optræder den 31. juli i Lystanlægget i Holstebro.

- Vi forsøger at komme vidt omkring, når vi skal vælge artisterne, og det er faktisk kun Jakob Thrane, der er genganger. Han havde selv meldt ud, at han gerne ville tilbage efter den gode oplevelse sidste gang, siger en af arrangørerne, Kristian Andersen.

- Det at have to små navne og et stort er ikke den rigtige vej at gå, har vi måttet sande. Derfor har vi flere store navne denne gang. Apropos gengangere, så har vi bemærket, at omkring 30 procent af vores gæster har været med 80 procent af de gange, vi har afviklet Summer-Comedy. Det er et simpelt koncept - live musik og komik i unikke rammer - men det virker, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce