Annonce
Struer

Folk væltede ind til camping-jubilæum - med kagebord i 60'er-stil

Folk valfartede i weekenden til Humlum Camping. Foto: Flemming Lauridsen/FL-Foto
Humlum Camping kunne ikke have ønsket sig vejret bedre, end tilfældet var til weekendens 50-års jubilæum.

Humlum: Lørdag eftermiddag kunne Humlum Fiskerleje & Camping fejre 50-års jubilæum og på denne tid af året, kunne man næsten ikke have ønsket sig et bedre vejr selv.

Og det blev da også nødvendigt at tage åben himmel i brug, for der kom nogle flere besøgende, end værterne - Rikke og Lasse Lützen-Laursen, der har campingpladsen - havde regnet med.

- Det gik helt fantastisk. Vi havde 250 forhåndstilmeldinger, og der kom 400. Vi havde håbet på ti veteranbiler, og der kom over 20, fortæller Rikke Lützen-Laursen:

- Vi havde overhovedet ikke regnet med, at der ville komme så mange, og man bliver da bare glad over, at der er så mange, som tænker på en.

Flere blandt de fremmødte havde billeder med fra fortiden, så det blev også en mindernes dag, og værtsparret fik også en artikel om campingpladsen fra 1979, som én havde fundet frem og taget med til lejligheden.

Annonce
Der kom faktisk så mange til campingpladsens 50-års jubilæum, at alle ikke kunne være indendøre. Foto: Flemming Lauridsen/FL-Foto

Udvikling er nøglen

Og så var det ellers også tid til kage. Ikke færre end 2000 stykker i adskillige varianter var lavet til jubilæet, og det var alle kager, som eksisterede i 1969.

- Det var mega hyggeligt, og ja, der var kage nok, siger Rikke Lützen-Laursen, som efterfølgende også har kunnet levere kage til plejehjemmet og skolen.

Ud over en rigtig god dag blev de nuværende indehavere af Humlum Camping mindet om, at udvikling er nøglen, når man har en campingplads.

- Man skal hele tiden sørge for, at der sker noget. Det dur ikke at stå stille med en campingplads, for så går den i stå, og man bliver glemt, siger Rikke Lützen-Laursen, som sammen med sin mand har haft pladsen siden 2013.

Rikke og Lasse Lützen-Laursen, indehavere af Humlum Fiskerleje & Camping, klædt på til jubilæum. Foto: Flemming Lauridsen/FL-Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce