Lemvig

Folkeklubben underholder mødedeltagere

Folkeklubben bliver det musikalske indslag på årets Uddannelsesdebat i Nørre Nissum. Arkivfoto: Anders Kibbel

Nørre Nissum: Det er ved at blive en tradition, at Uddannelsesdebatten runder den første debatdag af med musikalsk underholdning.

Tidligere har Steffen Brandt, Allan Olsen og Lis Sørensen stået på scenen i Nørre Nissum, men i år bliver det en trio, der kommer til at underholde deltagerne i Uddannelsesdebatten.

Det bliver Folkeklubben, der står for det musikalske indslag ved årets folkemøde inden for uddannelsesområdet. De spiller i Nørre Nissum torsdag 5. september.

- Vi har spurgt vores følgere på Facebook, hvilken type underholdning de gerne vil have, og flere pegede på Folkeklubben. Samtidig synes jeg også, at bandet passer godt med vores dna og har en god, folkelig appel, siger projektleder Jeanette Svendsen fra Uddannelsesdebatten om valget.

Folkeklubben består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. De har spillet sammen siden 2011 og har udgivet tre albums. Bandet spiller en blanding af popmusik, der har tråde til både rock, folkpop og -club, og udgav i slutningen af 2018 deres seneste album, Sort Tulipan.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Lemvig

Stuvende fyldt til markedet

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Sport

Klinkby byder endnu engang på fodbold i mudderet

Lemvig

Der bliver international stemning på Bredgade

Lemvig

Politiet efterlyser vidner: Bilist havnede i bækken

Annonce