Lemvig

Folkemøde samarbejder med biblioteker

Lemvig: Når Camilla Mehlsen tirsdag 20. august holder foredrag på Lemvig Bibliotek om børn og unges digitale medievaner, sker det i et samarbejde mellem de tre biblioteker i Nordvestjylland og Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum.

- Vi vil gerne nå længere ud end til selve debatten under de to dages debat i Nørre Nissum som en form for folkeoplysning. Tanken er, at keynote-speakerne ved Uddannelsesdebatten også gerne må ramme eksempelvis forældregrupper med arrangementer og debatter i forlængelse af Uddannelsesdebatten, siger Morten Bramming, der er projektleder for Uddannelsesdebatten.

Ud over foredraget med Camilla Mehlsen i Lemvig vil der 2. september være et foredrag med psykologen Ulla Dyrløv på biblioteket i Holstebro, hvor der også vil blive debatteret om børn og unges digitale medievaner. Et tredje arrangement på biblioteket i Struer i løbet af efteråret er endnu ikke faldet endeligt på plads.

Uddannelsesdebatten vil over en tre-årig periode lave forskellige foredrag i forlængelse af debatterne i Nørre Nissum. Næste år er det planen, at debatterne skal foregå i samarbejde med museerne i de tre nordvestjyske byer.

Årets Uddannelsesdebat i Nørre Nissum finder sted 5.-6. september. Årets emne er dannelse i en tech-tid.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ikke blot starten på et byggeri - men på udvikling i hele området

Holstebro

Vokseværk: 255 nye sommerhusgrunde på vej ved Fjand

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

Holstebro

56 afskediget hos stort jernstøberi

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Indland

Lars Larsen startede karrieren som rullende gardinmontør

Annonce