Annonce
Lemvig

Folkemøde samarbejder med biblioteker

Lemvig: Når Camilla Mehlsen tirsdag 20. august holder foredrag på Lemvig Bibliotek om børn og unges digitale medievaner, sker det i et samarbejde mellem de tre biblioteker i Nordvestjylland og Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum.

- Vi vil gerne nå længere ud end til selve debatten under de to dages debat i Nørre Nissum som en form for folkeoplysning. Tanken er, at keynote-speakerne ved Uddannelsesdebatten også gerne må ramme eksempelvis forældregrupper med arrangementer og debatter i forlængelse af Uddannelsesdebatten, siger Morten Bramming, der er projektleder for Uddannelsesdebatten.

Ud over foredraget med Camilla Mehlsen i Lemvig vil der 2. september være et foredrag med psykologen Ulla Dyrløv på biblioteket i Holstebro, hvor der også vil blive debatteret om børn og unges digitale medievaner. Et tredje arrangement på biblioteket i Struer i løbet af efteråret er endnu ikke faldet endeligt på plads.

Uddannelsesdebatten vil over en tre-årig periode lave forskellige foredrag i forlængelse af debatterne i Nørre Nissum. Næste år er det planen, at debatterne skal foregå i samarbejde med museerne i de tre nordvestjyske byer.

Årets Uddannelsesdebat i Nørre Nissum finder sted 5.-6. september. Årets emne er dannelse i en tech-tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Annonce