Annonce
Lemvig

Efter kritik på generalforsamling: Folketingskandidat forbliver på posten

Palle Lykke Ravn føler en fortsat opbakning fra partiforeningen i Lemvig og vil derfor blive på posten som folketingskandidat. Arkivfoto: Morten Stricker
Palle Lykke Ravn (S) føler fuldstændig opbakning fra partiet i Lemvig, selv om der torsdag aften var en spirende kritik af hans kandidatur på generalforsamlingen
Annonce

Lemvig: Den socialdemokratiske folketingskandidat Palle Lykke Ravn forbliver på sin post, selv om der torsdag aften var en spirende kritik af hans kandidatur på partiets generalforsamling i Lemvig.

- Jeg har talt med Lemvigs partiformand i dag (fredag. red.). Han fortalte mig, at det kun drejede sig om en enkelt person, som udtrykte en kritik. Det tager vi selvfølgelig til efterretning, siger Palle Lykke Ravn.

På torsdagens møde lå det i luften, at utilfredsheden blandt andet skyldtes, at Palle Lykke Ravn skulle have meldt afbud til flere møder. Der blev også spurgt ind til hans stemmetal, og en enkelt anbefalede bestyrelsen at finde en ny kandidat.

- Jeg deltager i videst muligt opfang ved partiforeningernes bestyrelsesmøder, men det er rigtigt, at der har været to tilfælde, hvor jeg måtte melde afbud. Den ene gang på grund af politisk travlhed, hvor flere møder lå samtidig. Den anden gang var på grund af sygdom, og det har der ikke været nogen kritik af, siger Palle Lykke Ravn.

Kandidaten deltog heller ikke i torsdagens generalforsamling på grund af sygdom.

- Det var en skam, at jeg ikke kunne deltage i går. Men jeg har pådraget mig en alvorlig hjernerystelse, så lægen har krævet at jeg holder mig fuldstændig i ro, forklarer han.

Efter samtalen med den lokale formand, Ivan Møller Sørensen, har han ikke tænkt jeg at reagere på kritikken.

- Jeg mærker en fuldstændig opbakning. Generalforsamlingen viste det også ved at genvælge mig, så jeg fortsætter selvfølgelig arbejdet, siger Palle Lykke Ravn.

Skal der ændres på det, så bliver det kredsbestyrelsen for Lemvig-Struer, der skal tage beslutningen.

- Til folketingsvalgkampen havde kredsbestyrelsen nedsat et kampagneudvalg som havde tilrettelagt hele vores kampagne, og her afstemmer vi også profileringen. Det er et teamwork hvor jeg er så priviligeret at få lov til at være frontfigur, siger Palle Lykke Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce