Annonce
Lemvig

For megen smitte: Byrådsmøde bliver virtuelt

Borgmester Erik Flyvholm (V): Vi er nødt til at tage smitten meget alvorligt.  Foto: Morten Stricker
Smittetallet er for højt i Lemvig Kommune til, at der skal holdes fysisk byrådsmøde i den kommende uge
Annonce

Lemvig: På onsdag 25. november er der planlagt byrådsmøde i Lemvig, og det skulle have været i den nyrestaurerede byrådssal.

Men sådan bliver det ikke. Det er besluttet, at byrådsmødet bliver virtuelt, som det også var tilfældet, da coronaen florerede i foråret.

- Smittetallet er for højt i Lemvig Kommune. Det er væsentligt højere, end det burde være, når man ser på hvor spredt, vi bor med her. Der er intet klart signal om, hvor smitten kommer fra, da den er spredt ud over kommunen. Det er vi nødt til at tage alvorligt, siger borgmester Erik Flyvholm (V).


Jeg vil opfordre til, at alle borgere tager det her meget alvorligt, og alle gør, hvad de kan for at stoppe smitten. Vi skal have det smittetal ned

Erik Flyvholm, borgmester


Han mener derfor, det er naturligt, at byrådet går foran og viser, at man skal passe på, så der kan blive styr på smittetallene.

- Jeg vil opfordre til, at alle borgere tager det her meget alvorligt, og alle gør, hvad de kan for at stoppe smitten. Vi skal have det smittetal ned, siger borgmesteren.

På onsdag vil alle 21 byrådsmedlemmer så sidde derhjemme for at deltage via skærmen. Borgerne kan også være med hjemmefra. Det kræver en tilmelding på rådhuset, hvorefter man får den kode, der skal bruges for at lytte med. Borgerne kan ikke - som politikerne - komme til orde.

Hvordan man kommer på til mødet på onsdag klokken 19.00, kan man informere sig om på kommunens hjemmeside og den kommunale information, som kommer i Lokalavisen tirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce