Annonce
Sport

For tredje kamp i streg må TTH aflyse: 'Det kommer ikke som en overraskelse'

Udover det sportslige, ærgrer John Mikkelsen sig også over de konsekvenser, som smitteudbruddet har haft for de pårørendes juleplaner, som unægteligt har været anderledes i år. Arkivfoto: Ole Nielsen
Det stod nærmest skrevet i stjernerne og onsdag kom nyheden så også - TTH er stadig så hårdt ramt af corona, at kampen mod Skive fH er aflyst. Også Lemvig-Thyborøn Håndbolds kamp mod Mors-Thy er udsat til et senere tidspunkt.

Holstebro: Da avisen talte med Allan Damgaard mandag eftermiddag, kunne bagspilleren berette om, at der kun havde været seks mand til træning mandag formiddag.

Dermed var det allerede der til at se, at kampen torsdag den 30. december mod Skive fH næppe ville blive til noget - og det er så blevet bekræftet onsdag formiddag fra TTH Holstebro.

- Vi blev jo hårdt ramt henover julen, og selvom nogle er kommet tilbage fra deres forløb med corona, så har vi  stadig så mange, som stadig er isoleret med symptomer, at vi ikke kan spille kampen mod Skive, siger John Mikkelsen.

Annonce

Det kommer dog ikke som nogen overraskelse for John Mikkelsen, som netop kunne følge den udvikling, som der var i truppen henover julen.

- Vi har jo forsøgt at holde træningen kørende med de spillere som ikke blev ramt og dem der kom tilbage - så vi har forsøgt til det sidste. Men det er ikke overraskende, at kampen ikke bliver til noget, siger direktøren.

Dermed skal kampen mod Skive fH, sammen med de to kampe mod Aalborg og Skjern, nu flyttes til et andet tidspunkt i det nye år, men det ser John Mikkelsen på med positive briller.

- Selvfølgelig skal der tages højde for Aalborg og GOG, når alle de udskudte kampe skal have nye datoer, da de jo også skal spille europæisk. Men jeg ser positivt på det og tænker, at vi nok skal kunne finde løsningerne, siger John Mikkelsen.

Dermed går TTH's spillere altså nu på ferie indtil den 10. januar, hvor holdet efter planen vender tilbage til træningsbanen og opstarten til forårssæsonen.

Spillernes helbred

Årsagen til at kampen først bliver udsat onsdag formiddag med under 48 timer til kampstart, ligger i den corona-protekol, som er aftalt mellem klubberne og DHF.

Men en ting er reglerne, noget andet er spillernes helbred. Derfor mener en af truppens få usmittede spillere, Allan Damgaard, heller ikke det havde været forsvarligt at sende klubben i kamp, hvis det var med et hold der kun lige havde rejst sig fra sygesengen.

- Få det nu blæst af. Der er flere spillere, som måske ikke har kunnet træne i ti dage og så bliver tvunget i kamp - og vi har ligesom kæmpet med mange alvorlige skader i det seneste halve år, så jeg synes det er mange holdkammeraters helbred, som man sætter på spil, sagde Allan Damgaard inden kampen blev aflyst.

Han mente, at man burde have sendt ligaen på ferie og derefter have fået situationen under kontrol. Argumentet med, at kampprogrammet bliver for sammenpresset køber han i øvrigt ikke, i hvert fald ikke for størstedelen af klubberne i HTH Herreligaen.

- Nej. Der er 13 klubber som har god tid i ligaen i foråret, det er jo kun Aalborg og GOG, der spiller europæisk, så jeg mener godt kampene kan lægges ind, siger bagspilleren.

Også Mors-Thy Håndbold har onsdag formiddag bekræftet, at kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold ligeledes er udsat.

- Der er 13 klubber som har god tid i ligaen i foråret, det er jo kun Aalborg og GOG, der spiller europæisk, så jeg mener godt kampene kan lægges ind, sagde Allan Damgaard i et interview, som blev bragt på avisens hjemmeside, inden kampen mod Skive onsdag formiddag blev afblæst. Foto: Morten Stricker
Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Sport

Direktør trækker i trøjen igen og gør comeback på håndboldbanen

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce