Annonce
Ulfborg/Vemb

Formand stopper: Nyt medlem kommer til

Det blev med whisky og et ulve-krus, at formand for Ulfborg Borgerforening gennem fire år, Thomas Birch, nu overlader posten til en ny. Privatfoto: Ulfborg Borgerforening
Formand for Ulfborg Borgerforening, Thomas Birch, overlader nu posten til nye kræfter.
Annonce

Ulfborg: Det har været en beslutning, der har været et stykke tid undervejs. Så det kom ikke bag på bestyrelsen i Ulfborg Borgerforening, der tirsdag aften afholdt generalforsamling, at foreningens formand gennem fire år, Thomas Birch, ville stoppe. Både som formand og som medlem af bestyrelsen. Sidstnævnte har han siddet ni år i.

- Jeg går på grund af mit erhverv. Det at sidde som formand kræver, at man går op i det og har tiden til det. Det er jo et stort arbejde at få tingene til at lykkes. Og det arbejde tager for meget af min tid, sagde Thomas Birch onsdag til avisen.

- Det er jo min egen skyld. Mit firma er vokset fra tre til tolv mand de sidste fire år, og der er simpelthen ikke tid til at sidde som formand mere nu, hvis det skal gøres ordentligt, siger han.

Den afgående formand fik et rigt sæt rosende ord med på vejen fra den gamle bestyrelse:

- Han er en utrolig idemand. I den tid, vi i bestyrelsen kan huske tilbage, kan vi ikke komme i tanke om, at nogen tidligere har fået sat så mange ting i gang, som mens Thomas har været formand. Så vi kommer til at savne ham, siger næstformand Kaj Kirk.


Det er jo min egen skyld. Mit firma er vokset fra tre til tolv mand de sidste fire år, og der simpelthen ikke tid til at sidde som formand mere nu, hvis det skal gøres ordentligt

Thomas Birch, selvstændig, og nu tidligere formand af Ulfborg Borgerforening


Også Erik Boutrup - foreningens kasserer, kommer til at savne idemanden i foreningen.

- Han har kastet mange ting op i luften. Det var ham, der bragte ideen om Hakkedrengene til byen og ham, der kom med ideen til shelterpladsen ved Skovstien, siger Erik Boutrup.

Annonce

Den nye bestyrelse

I bestyrelsen er syv pladser. Og da Thomas Birch har sagt stop, har det til gengæld givet plads til Rikke Brogaard. Hun glæder sig til at prøve kræfter med foreningen:

- Jeg er flyttet fra Struer med min butik til Ulfborg, og når man er i så lille et samfund, skal man byde ind, synes jeg. Det er jo sure pligter indimellem, men det er også hyggeligt og sjovt, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger hun.

Bestyrelsen mangler endnu at konstituere sig og finde ny formand. Det sker den 9. september, hvor der er møde i bestyrelsen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce