Annonce
Kultur

Formand: Vigtigt at vi overholder regler

Formanden for eritreerne i Lemvig, Isaac Abrham, siger, at hans landsmænd har en god forståelse for nedlukningen af samfundet i disse uger. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Eritreer hjælper landsmænd med at forstå, hvilke nye regler og love, der er kommet i forbindelse med coronavirusen

Lemvig: Der er blandt eritreerne i Lemvig forståelse for, at samfundet er lukket ned og det ikke er muligt at samles i større grupper.

Det er indtrykket hos Isaac Abrham, der er formand for Den-Snit Forening, der er eritreernes samlingspunkt i Lemvig.

- Det virker til, at man overholder retningslinjerne om ikke at samles, selv om det kan være lidt svært at forstå reglerne. Der er nogle, der skriver til mig og spørger, om det kan være rigtigt og gerne vil diskutere det. Men det er sådan, reglerne er, og dem skal vi respektere, siger Isaac Abrham.

- Jeg skriver også til mine landsmænd på vores eget sprog, at det er vigtigt, at de lytter til, hvad den danske regering siger omkring krisen. Der er så mange falske historier og rygter på Facebook, som man ikke skal tro på, men i stedet holde sig til de oplysninger og informationer, regeringen kommer med, siger Isaac Abrham.

Han er selv i gang med en uddannelse som grafisk designer, og derfor har han også hjemmeundervisning.

- Det er lidt kedeligt, at man kun kan sidde herhjemme for at læse eller kan tage i supermarkedet for at handle. Men jeg går ofte en tur for at få noget frisk luft eller er ude for at lege med mine børn. Jeg er også lidt bange for coronavirusen, men jeg passer på og prøver at beskytte mig selv og andre, siger Isaac Abrham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To mand reddet fra kæntret skib

Annonce