Annonce
Erhverv

Formanden bliver ny driftsleder på varmeværket

Sonny Jørgensen i sin egenskab af formand på en generalforsamling i Lemvig Varmeværk. Nu skifter han til at være driftsleder på varmeværket. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Sonny Finn Jørgensen afløser Svend Erik Bjerg som driftsleder på Lemvig Varmeværk - dermed stopper han som formand

Lemvig:  Det bliver formanden for Lemvig Varmeværk, Sonny Jørgensen, der overtaget hvervet som driftslederpå varmeværket, når Svend Erik Bjerg flytter til ny stilling i Herning.

Sonny Jørgensen er civilingeniør, og han har tidligere været fabrikschef på Cheminova - det nuværende FMC. Han er ansat på en tre-årig kontrakt af bestyrelsen.

Sonny Jørgensen kommer til at stå i spidsen for et varmeværk, hvor der nu er over 4000 forbrugere tilsluttet fjernvarmenettet.

Annonce

- På varmeværket kan vi drage nytte af hans dybtgående indsigt og erfaring med teknik, udviklings- og produktionsprocesser samt ikke mindst ledelse fra de mange års ansættelse på Cheminova - senest som fabrikschef. Sonny Jørgensens har dertil ved sit aktive arbejde siden 2009 i Lemvig Varmeværks bestyrelse – som formand siden 2017 - erhvervet indgående kendskab til opbygningen og udviklingen af hele virksomhedens drift, siger næstformand Per Strøm Kristensen.


På varmeværket kan vi drage nytte af hans dybtgående indsigt og erfaring med teknik, udviklings- og produktionsprocesser samt ikke mindst ledelse fra de mange års ansættelse på Cheminova

Per Strøm Kristensen, næstformand, Lemvig Varmeværk.


Næstformanden oplyser,  oplyser at det er en enig bestyrelse, der har valgt Sonny Jørgensen til stillingen. Han starter allerede mandag den 1. november og vil dermed køre parløb med nuværende driftsleder, Svend Erik Bjerg, til udgangen af november. Da fratræder Svend Erik Bjerg efter ti års ansættelse for at overtaget et nyt job med energi-tekniske udviklingsopgaver i Herning.

Suppleant indkaldes

Den kommende driftsleder ser frem til opgaver og udfordringer i sin nye rolle på Lemvig Varmeværk.

- Den store udfordring bliver at ruste varmeværket til de forventede ændringer som følge af den grønne omstilling. Men det er en særdeles veldrevet virksomhed, Svend Erik Bjerg – sammen med et dedikeret og fagligt kompetent hold af medarbejdere – nu overlader ledelsen af til mig. Med en varmepris blandt landets laveste har vi et godt udgangspunkt til fortsat at udvikle og positionere varmeværket i den virkelighed, der med den grønne omstilling ændrer vilkårene for hele energibranchen i, siger Sonny Jørgensen i en pressemeddelelse.

Med Sonny Jørgensen i den ny rolle som driftsleder ser Lemvig Varmeværks Bestyrelsen frem til at kunne fortsætte et tillidsfuldt og udviklende samarbejde, fastslår næstformanden Per Strøm Kristensen.

Som følge af ansættelsen udtræder Sonny Jørgensen af Lemvig Varmeværks bestyrelse. På førstkommende bestyrelsesmøde - mandag den 8. november - vil bestyrelsen konstituere sig på ny. Merete Wang Graversen er som første suppleant indkaldt til bestyrelsen. Merete Wang Graversen er direktør, og medindehaver i Lemvig Auto Aps.
Annonce
Lemvig For abonnenter

Regionen skyder halv million i flere undersøgelser om kræft i Thyborøn og Harboøre

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 4148 personer er smittet -  12 er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Støtteperioden ophører men Tuskær fortsætter med strandrensning: Det giver god mening

Leder For abonnenter

Smil til de ansatte gennem mundbindet

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Lemvig

Kommunen griber ind: Grund under sommerhus skal reetableres

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Lemvig For abonnenter

For tredje gang på tre måneder: Nu er udsmykning på Torvet igen blevet ødelagt

Holstebro

De fik 'kun' bøder, men i dag anker corona-festdeltagere alligevel: - Bliver jeg dømt, betaler jeg

Lemvig

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Navne

Carlo Hald ny formand for Stiftsrådet

Navne For abonnenter

Aktive Bente er både blind og næsten døv: Hvis man sætter sig ned og har ondt af sig selv, bliver man siddende

Lemvig

Hvem skal sikre mod forurening? Politikere vil køre retssag mod staten hvis anke ikke giver resultat

Annonce