Lemvig

Formandspost: Kampvalg trækker mange medlemmer til

Den siddende formand for Lemvigegnens Landboforening, Bent Graversen, har ikke tænkt sig at trække sig uden kampvalg. Arkivfoto: Morten Stricker
Der er rekordstort antal tilmeldte til generalforsamlingen i Lemvigegnens Landboforening på tirsdag

Klinkby: Det bebudede kampvalg om formandsposten i Lemvigegnens Landboforening betyder, at der er langt flere medlemmer, der har tilmeldt sig generalforsamlingen på tirsdag 19. marts i Alt-i-et-Huset i Klinkby.

I forvejen er landmændenes årsmøde en af de mere besøgte generalforsamlinger på Lemvigegnen, men mindst 25 procent flere medlemmer har meldt deres ankomst.

- Da jeg hørte tallet torsdag eftermiddag, var det omkring 140, der havde tilmeldt sig, hvor vi normalt ligger lige under de 110, oplyser direktøren for Lemvigegnens Landboforening, Henrik Damgren.

Der var sidste frist for tilmelding til spisningen før generalforsamlingen tirsdag. Men da man vidste, at det bebudede valg ville trække flere til, forlængede man fristen et par dage, og så nåede man de 140.

Man kan også møde op til selve generalforsamlingen uden at være tilmeldt spisningen forinden.

- Det er der så ikke tradition for. Det er måske normalt en håndfuld medlemmer, der kommer efter spisningen for at være med, men måske bliver det tal højere i år. Så vi ved ikke reelt før tiden hvor mange medlemmer, der kommer, siger Henrik Damgren.

Det er næstformand Morten Agger, der har bebudet på forhånd, han stiller op til formandsvalget, og den siddende formand, Bent Graversen, har ikke tænkt sig at trække sig uden kampvalg.

- Det er sundt for demokratiet med sådan et valg. Det giver også opmærksomhed omkring foreningens arbejde, mener Henrik Damgren.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Lemvig

Stuvende fyldt til markedet

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Sport

Klinkby byder endnu engang på fodbold i mudderet

Lemvig

Der bliver international stemning på Bredgade

Lemvig

Politiet efterlyser vidner: Bilist havnede i bækken

Annonce