Annonce
Sport

Forsvarskriger indstiller karrieren: Tiden var den rigtige til at stoppe

- Det var nogle tanker, jeg allerede gik og overvejede sidste år, men der var jeg ikke klar til at stoppe. Det er jeg nu, siger Jacob Østergaard. Foto: Johan Gadegaard

Lemvig: Tilgangen af Villads Raahauge betyder, at rutinerede Jacob Østergaard takker af efter tre sæsoner i den røde trøje.

- Det slutter her, både med Lemvig-Thyborøn Håndbold og med at spille håndbold på eliteplan. Jeg stiller skoene på hylden, fortæller Jacob Østergaard.

Forsvarskrigeren har selv ønsket at stoppe et år før tid, for i stedet at kunne fokusere på sit liv udenfor håndbolden.

- Næste år skal jeg til at skrive mit speciale i geofysik, ligesom jeg er blevet tilbudt et barselsvikariat på den efterskole, hvor jeg arbejder ved siden af håndbolden, og så skal vi have barn nummer tre til sommer. Så når man tager det hele med, samt at kroppen er ved at være slidt, så var tiden bare den rigtige til at stoppe, forklarer Jacob Østergaard.

Selv om der måske godt kunne være et år eller to mere i stregspilleren, kan han med egne ord også mærke 'at kroppen ikke er 25 år længere'. I januar fyldte han 35 år og derfor har han også gået med overvejelserne i et stykke tid.

- Det var nogle tanker, jeg allerede gik og overvejede sidste år, men der var jeg ikke klar til at stoppe. Det er jeg nu, siger Jacob Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce