Struer

Fortæl en historie i Aktivitetscentret

Peer Stakroge færtæller sin historie på Aktivitetscentret i Struer 5. februar. Presebillede

Skjern: På Aktivitetscentret i Struer troede man lige, at man var nået til vejs ende med foredrags-serien "Alle har en historie".

Men det har vist sig, at flere fra lokalområdet har vist interesse for at fortælle deres historie. Så tirsdag 5. februar fra kl. 14 kan interesserede lægge øre til endnu en struerbo, der fortæller sin spændende historie.

Fortællingen denne gang har titlen "Bydreng i Struer 1954-66". Peer Stakroge vil tage tilhørerne en tur gennem Struer fra dengang, hvor der var fuld knald på solen om sommeren og hvor sneen var knæhøj om vinteren.

Peer Stakroge beskriver sig selv som manden med de tre aldre: Den, der fremgår af dåbsattesten, den fysiske alder med muskelstyrke og kondition som en 60-årig i rigtig god form, og den mentale, når han i løbet af et splitsekund taler sig varm på både det ene og det andet, så det kan være svært at følge ham.

Det kunne man læse i en artikel i Dagbladet Struer 29. december i forbindelse med en skarp runding på dåbsattesten - Peer Stakroges 70-års fødselsdag nytårsaften 2018.

"Titlen på mit indlæg eller min historie kunne nemt have været "Bydreng i Struer" eller "kan du huske dengang", og netop det sidste vil jeg vende tilbage til, for når jeg tager tilhørerne med en tur gennem min by, som jeg husker den fra 1954 til 1966 vil jeg ofte komme ind på erhvervslivet, og især på hvor mange små butikker, vi havde dengang, fortæller Peer Stakroge om foredraget.

At han er en meget aktiv person, hersker der ingen tvivl om.

Hvem husker ikke revisoren Peer, da han i 1999 stillede op som deltager i Robinson Ekspeditionen. Peer Stakroge klarede alle 42 strabadser og endte i finalen. Også indenfor boksning, kajak, dans, sang og meget, meget har man set Peer Stakroge ligge i front. Så her har vi skam at gøre med en meget aktiv person. Også mange spændende rejser er det blevet til gennem årene - rejser, som han har delt med sin livsledsager Lene Stakroge. Men denne tirsdag skal vi altså høre om Peers spændende rejse tilbage i tiden i Struer.

Husk at kontakte Aktivitetscenter Struer for tilmelding til foredraget - gerne torsdagen inden foredraget finder sted.

Skule man selv have lyst til at fortælle netop sin historie, er man meget velkommen til at henvende sig på kontoret på Aktivitetscentret.

0/0

Tophistorier

Annonce
Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Tophistorier

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

TTH Herrer For abonnenter

Helt lige testkamp mod Skjern: TTH har fået flere kort til forsvarskabalen

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce