Annonce
Erhverv

Forventer ny direktør inden for 14 dage

I juni blev byens plan for Holstebro præsenteret og overdraget til borgmester H.C. Østerby (S) og Holstebro Kommune af Holstebro udviklings formand Annemette Færch. Samspillet med Færchfonden fortsætter i selskabet Holstebro Udvikling, der er på jagt efter en ny direktør. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Tilbage i juni blev den kommende plan for udviklingen af midtbyen i Holstebro præsenteret.

Det var selskabet Holstebro Udvikling, der er støttet af Holstebro Kommune og Færchfonden, der er drivkraften bag byens plan, hvor ideen er at få flere attraktive boliger, flere levende pladser i centrum og et grønnere miljø.

I efteråret valgte direktør Jesper Larsen at søge nye udfordringer. Han stoppede 1. januar. Han er midlertidigt afløst af Claus Omann Jensen, der er direktør i Færchfonden og tidligere borgmester i Randers.

Men han forventer, at det bliver en kort periode, inden afløseren er på plads.

- Vi er i proces med at finde en ny direktør, og vi forventer at have en på plads inden for 14 dage, siger Claus Omann Jensen.

Det er Holstebro Kommune, der har ansvaret for planlægningen og strategien. Den nye direktør for Holstebro Udvikling får en noget andet stillingsbeskrivelse end Jesper Larsen.

Afløseren får ansvar for at gennemføre de dele af planen, der handler om at igangsætte og drive aktiviteter, som kan skabe liv i hele byen og tiltrække nye borgere, virksomheder og besøgende til Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce