Annonce
Mærkedage

Fra reality-fjernsyn til botilbud for unge

Tidligere tv-vært og -direktør Hanne Danielsen fylder 60 år tirsdag den 12. november. Her sammen med gemalen, forfatteren Ib Michael, som hun har været sammen med i 36 år, i deres sommerhus i Kikhavn i Nordsjælland. Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Hun kom ind i tv-verdenen uden nogen uddannelse. I dag arbejder Hanne Danielsen med botilbud til unge med særlige behov. 12. november runder hun 60 år.
Annonce

60 år: Hun har været vidt omkring i flere brancher, selv om hun aldrig fik en formel uddannelse. Eller måske netop derfor.

Hanne Danielsen, som fylder 60 år tirsdag den 12. november, blev kendt i en bredere offentlighed som tv-vært og senere udvikler af nye programmer.

Hun arbejdede først på Nordisk Film og indledte tv-karrieren som researcher på TV2's populære program Eleva2ren. Hun blev senere direktør for TV2 New Business Areas.

Hanne Danielsen har også været vært på DR og TV3. I 2000 startede hun produktionsselskabet Strix op i Danmark med produktion af reality-programmer som "Robinson Ekspeditionen". Senere stiftede hun sit eget selskab, Story Farm.

Og ja, så er Hanne Danielsen af nogle kendt, fordi hun er gift med forfatteren og eventyreren Ib Michael, som hun mødte på togt med den nu afdøde globetrotter Troels Kløvedals båd, "Nordkaperen".

De to blev gift i en kirke i Polynesien og har holdt sammen i over 35 år. Ib Michael rejser oftest til varmere - og lysere - himmelstrøg om vinteren, mens Hanne Danielsen bliver i Danmark.

I 2012 skiftede Hanne Danielsen som 53-årig fuldstændig spor og blev direktør i den socialøkonomiske virksomhed Fonden Grennessminde i Taastrup, som er for unge med særlige behov.

Hanne Danielsen har en datter og er mormor til flere børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce