Annonce
Sport

Frandsen på plads i portugisisk storklub: Skal afløse død målmand

- Målet er altid at vinde, og vi sigter efter at vinde det portugisiske mesterskab og forsøge at komme så langt som muligt i Champions League, siger Frandsen i forbindelse med sit skifte. Foto: Morten Stricker
26-årige Sebastian Frandsen skifter som ventet TTH Holstebro ud med Porto. Den lange målmand har underskrevet en to-årig kontrakt med portugiserne.

Oporto: Rygterne har gået så længe, at det efterhånden kun var et spørgsmål om, hvornår Sebastian Frandsen ville blive præsenteret som ny målmand hos portugisiske FC Porto.

Tilbage i maj skrev TV2 Sporten første gang om linket mellem den høje TTH Holstebro-målmand og portugiserne, som var på udkig efter en erstatning til landsholdsmålmanden Alfredo Quintana, som på tragisk vis døde kort efter VM-slutrunden i januar. Og onsdag eftermiddag kom så bekræftelsen.

Sebastian Frandsen har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2023.

Annonce

- Det var en nem beslutning. Jeg har altid haft lyst til at se, hvilke muligheder min håndboldkarriere ville give mig, og min intention har altid været at være åben for muligheder. Da Porto kontaktede mig, talte jeg med min kæreste, og vi besluttede os for at gøre det, fortæller Sebastian Frandsen i en pressemeddelelse.

Den 2,04 meter høje keeper har spillet i Holstebro siden 2018, men meddelte tidligere på sæsonen klubben, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt.

Erstatter landsholdsmålmand

I det portugisiske skal Frandsen løfte arven efter den nu tidligere portugisiske landsholdsmålmand Alfredo Quintana, som i februar døde af et hjertestop i forbindelse med en træning i klubben.

Den cubansk-fødte målmand var lige vendt hjem fra VM i Egypten med det portugisiske landshold, som han nåede at spille 66 kampe for, da han faldt om på træningsbanen. Mens afgangen var en tragedie, er skiftet dog en glædelig ting for Sebastian Frandsen.

- Jeg synes, det bliver en berigende oplevelse at flytte til udlandet og bo i et andet land væk fra det, vi er vant til i Danmark. Jeg er virkelig begejstret for at se, hvordan det bliver, siger han.

I TTH bliver Frandsen erstattet af Josip Cavar fra Sønderjyske og Ronnie Nicolaisen fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce