Annonce
Sport

Franskmænd indtager hovedrollerne i Real Madrid-sejr

Javier Barbancho/Reuters
Raphaël Varane og Karim Benzema scorede, mens Ferland Mendy så rødt, da Real Madrid slog Espanyol 2-0.

Det var franskmænd, der indtog centrale roller i nøgleaktionerne, da Real Madrid lørdag eftermiddag skød sig til tops i Spaniens bedste fodboldrække med en 2-0-sejr hjemme over Espanyol.

Således blev begge hjemmeholdets mål scoret af franskmænd, mens en tredje Real-franskmand så rødt i slutfasen.

Real Madrids franske cheftræner, Zinedine Zidane, kan være tilfreds med både sine landsmænds aktioner i kampen og med de øvrige Real Madrid-spilleres indsats.

Skulle Zidane ønske sig noget mere udover de tre point, så var det nok, at spændingen var blevet punkteret noget før.

Real Madrid virkede til at være i kontrol, og det stjernespækkede mandskab kom lystigt frem til chancer og skød flittigt på mål.

Der skulle dog gå 79 minutter, før Karim Benzema lavede det 2-0-mål, der for alvor gav topholdet ro på og reelt sikrede den fjerde ligasejr på stribe.

I slutningen af første halvleg havde forsvarsspilleren Raphaël Varane åbnet målscoringen, da han var listet med frem og på bedste angribermanér sendte bolden i mål med venstrebenet, da en stor chance pludselig opstod.

Real Madrid måtte spille de sidste otte minutter med en mand i undertal. Venstrebacken Ferland Mendy modtog sit andet gule kort, da franskmanden klodset kom for sent i en tackling.

FC Barcelona kan generobre førstepladsen lørdag aften med en hjemmesejr over Mallorca.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce