Holstebro

Franskmænd med heste indtager igen Holstebro

Francesca Todde besøgte sidste år Holstebro Bibliotek. Biblioteket får også i år besøg. Pressebillede

Holstebro: Det franske hesteteater, eller rettere sagt kentaurteater, Théâtre du Centaure, fra Marseille, er i år af Odin Teatret og Holstebro Kommune inviteret til at slå sig ned i ti dage på Rådhustorvet i Holstebro.

Det bliver fra 10. - 21. maj med i alt fire af deres prægtige heste, Sombre, Gaya, Akira og Tao og deres usædvanligt dygtige ryttere.

Her – og mange andre steder rundt i byen – vil kentaurerne sammen med en række internationale og lokale samarbejdspartnere optræde med mange aktiviteter.

Det vil blandt andet være på biblioteket, foran Maren og i Holstebro Kirke, og samarbejdspartnerne vil være den internationale performergruppe, Ikarus, det chilenske gadeteater, La Huella Teatro, Holstebro Bibliotek, Holstebro Kirke og Menighedsråd, Voix Polyphoniques fra Frankrig, Balletskolen, Nr. Boulevard Skole, Ulfborg Karate Klub, Holstebro Gymnastikforening, bandet Pas fra MGK, teaterhold fra Børneteaterlaboratoriet, Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret og lokale ryttere og heste.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Aske fra Vandborg fik guldknappen

Holstebro For abonnenter

Tilfreds landmand: Det er en fantastisk høst

Lemvig For abonnenter

Haltilskud drejer ind på opløbsstrækning

Kultur For abonnenter

I en verden med 15 børn, 40 skolemøder på et halvt år og 100 julegaver havde Niels Erik en drøm: Den er nu gået i opfyldelse

112

Anhænger fyldt med græs væltede: Skabte trafikale problemer

Lemvig

Trods faldende deltagerantal: Leder af Byløbet er tilfreds

Lemvig

Ejendomsmæglerne har fået travlt: Hussalget går opad i en stejl kurve

Annonce