Annonce
Holstebro

Fremgang i coronatid: Golfklub scorer nye medlemmer og stort overskud

Der kan spilles golf i al slags vejr. Lasse Amby nyder spillet, selv om novembervejr kan være en udfordring. Holstebro Golfklub har medlemsfremgang og stort overskud i 2020. Foto: Morten Stricker
Holstebro Golfklub kan allerede nu se tilbage på et meget godt 2020 med stribevis af nye medlemmer, mange betalende gæster og mere end en million kroner i overskud.
Annonce

Holstebro: Der er også sket gode ting i 2020.

- Jeg blev mega grebet af at spille golf lige med det samme. Jeg var der næsten hver dag, efter at jeg var begyndt at spille i april, sige 35-årige Bettina Bohnsack fra Holstebro.

Det var langt fra planen, at hun ville begynde at spille golf.

- Jeg har altid sagt til min mand og mine venner, at golf var den mest kedelige sport i verden. Det holder ikke mere. Det må jeg erkende. Jeg begyndte at spille i foråret. Jeg havde brug for noget motion og frisk luft, og så prøvede jeg golf, fordi det var en af de sportsgrene, man kunne gå til uden for mange restriktioner, siger Bettina Bohnsack.

Hun er helt sikker på, at hun også er at finde på Holstebro Golfklubs baner næste år.

- Jeg er meget glad for at komme i klubben. Alle er flinke og rare og hilser på hinanden. Selv om mit spil er forbedret, er der stadig meget, der kan blive bedre, griner den nye golfspiller.

Bettina Bohnsack er langt fra alene om at være ny på golfbanen. I corona-året 2020 har golf været en af de sportsgrene, der har vundet nye medlemmer på landsplan.

Annonce

Stor tilgang

Smilet er bredt i Holstebro Golfklub hos golf manager Kristian Grud.

- Vi kan allerede nu se tilbage på et meget godt golf-år. Vi var en af de første sportsgrene, der fik lov at åbne igen efter nedlukningen i foråret. Vi har aldrig haft så mange nye inde og prøve sporten. Vi har en nettotilgang af medlemmer på 75, så vi er meget glade og rigtig godt tilfredse, siger Kristian Grud.

Holstebro Golfklub tæller 1900 medlemmer, hvilket gør den til en af landets største.

Lasse Amby har spillet i 20 år, og han nyder det stadig, selv om novembervejret kan være en udfordring med blæst, kulde og store vandpytter.

- Det er noget af det værste, jeg har prøvet. Vejret er forfærdeligt, men vi skal nok komme igennem, siger Lasse Amby lige efter, at han har slået ud fra teestedet på hul ti på Storådal-banen, der er en af banerne i Holstebro Golfklub.

Annonce

Mange gæster

Det er langtfra kun klubbens egne medlemmer, der har fyldt godt op på banerne i 2020.

- Vi har haft markant flere gæstespillere, end vi plejer. Det giver os store ekstra indtægter, hvilket igen er med til at styrke den samlede økonomi i foreningen. Der er mange ting at glæde sig over, siger Kristian Grud.

Michael Thomsen fra Herning nyder at komme på anlægget i Holstebro Golfklub, der har tiltrukket mange nye spillere i et corona-år. Foto: Morten Stricker

Michael Thomsen fra Herning er en af dem, der gerne kører efter at spille på golfanlægget i Holstebro.


Vi kan allerede nu se tilbage på et meget godt golfår. Vi var en af de første sportsgrene, der fik lov at åbne igen efter nedlukningen i foråret. Vi har aldrig haft så mange nye inde at prøve sporten.

Kristian Grud.


- Det er et fantastisk anlæg, som jeg nyder at spille på. Det er langt bedre, end det er i Herning. Det er meget fine forhold, siger Michael Thomsen, der kan glæde sig over et fint indspil på hul 10 og fornuftig putning på det meget våde græs.

Annonce

Bedre forhold

Holstebro Golfklubs regnskabet for 2019/2020 viser et stort overskud på 1,1 millioner kroner.

- Det er meget tilfredsstillende. Vi vil bruge en stor del af pengene på at forbedre de nuværende faciliteter til glæde for vores mange medlemmer og alle vores gæster. Træningsfaciliteterne bliver også forbedret. Et større slid på banen giver også ekstra opgaver og udgifter, siger Kristian Grud, der sætter pris på, at det er muligt at udvikle klubben og anlægget frem for at spare og begrænse mulighederne.

Det store overskud betyder desuden, at medlemmerne slipper for kontingentstigninger næste år.

- Vi vil hellere udvikle vores forhold og samtidig fastholde kontingentet. Vi skal hele tiden udvide og forbedre faciliteterne, siger golfmanageren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce