Ulfborg/Vemb

Fysioterapeuter åbner klinik i Sdr. Nissum Hallen

Ulfborg Klinik for Fysioterapi åbnede en satellit-klinik på førstesalen i Sdr. Nissum Hallen 1. januar. Foto: Jens Bach

Ulfborg Klinik for Fysioterapi kan nu også mødes i en ny satellitklinik i Sdr. Nissum Hallen.

Sdr. Nissum: De lokale fysioterapeuter fra Ulfborg Klinik for Fysioterapi åbnede 1. januar en satellitklinik på førstesalen i Sdr. Nissum Hallen.

Klinikken er kommet i stand efter aftale med Region Midtjylland, så behandlingerne er dækket af den offentlige sygesikring. Det har været vigtigt, siger klinikejer Lene Dybdal.

- Alle behandlere, både læger og fysioterapeuter, er underlagt regulering fra sygesikringens side, så vi er naturligvis meget glade for, at Region Midtjylland bakker op om vores initiativ. Det betyder også, at patienter med en lægehenvisning kan opnå det normale tilskud på cirka 40 procent - præcis som når de bliver behandlet i Ulfborg, siger hun.

Godt dækket ind

I tilladelsen til at åbne klinikken i Sdr. Nissum skriver Region Midtjylland blandt andet, at brug af flere praksisadresser kan "øge tilgængeligheden ved at reducere de geografiske afstande for patienterne", og at det "især kan være relevant i lokalområder, hvor der er behov for større fleksibilitet for at tilgodese patienternes behov for kvalitet, nærhed og valgmuligheder".

- Vi oplever, at en del borgere fra det vestlige område har vanskeligt ved at komme til Ulfborg. Det er især ældre, som efterspørger behandlingsmuligheder tættere på deres bopæl. Så med hovedklinikken i Ulfborg med seks fysioterapeuter, den eksisterende satellitklinik i Vemb Hallen, og den nye satellitklinik i Sdr. Nissum, er vi dækket godt ind vest for Holstebro, siger Lene Dybdal.

Klinikken har indgået et samarbejde med idræts- og borgerforeningen i Sdr. Nissum.

- I Sdr. Nissum Hallen er der et rigtig godt og moderne motionscenter, så det er oplagt, at vi samarbejder. Vi håber naturligvis, at nogle af motionisterne vil søge vejledning og behandling hos os, hvis det bliver aktuelt, uanset om det er behandling af skader eller hjælp til at udarbejde træningsprogrammer, siger Lene Dybdal.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Tophistorier

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce