x
Annonce
112

Kommunen går efter at få politistation i Struer igen

Der skal måske igen være politistation i Struer, men om fiskene også kommer med tilbage, er nok tvivlsomt. Arkivfoto: Ole Mortensen

Struer: Der er lige nu ved at blive udfærdiget et brev fra Struer Kommune i håbet om igen at kunne få politifolk til at sidde permanent i Struer.

Det forklarer kommunaldirektør i Struer, Jesper Thyrring Møller.

- Vi skriver på et brev for at få en politistation i Struer igen, for - som jeg har forstået det - er Struer den største by i landet uden en politistation, uddyber han.

Dette sker ikke ud af det blå, men fordi den siddende regering har luftet tanker om, at det kunne blive en mulighed. Ikke konkret møntet på Struer, men steder som Struer.

- Vi er selvfølgelig interesseret i at gøre opmærksom på Struer som et godt område til det, siger Jesper Thyrring Møller.

Argumentet er i første omgang for at kunne skabe en øget tryghed for borgerne ved, at betjentene er tæt på, og så handler det også om kunne have nogle gode relationer til eksempelvis de unge i byen i samarbejde med SSP.

- Det vil altid være et plus at kende til det lokale, og så rimer det jo også meget godt på vores vision om at være tæt på borgerne, siger kommunaldirektøren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Aflyser 1. maj-arrangementet

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce