Læserbrev

Gødstrup. Forhåbentlig TV til patienterne

Dansk Folkeparti holder sommermøde 2016Steen Thomsen

Debat: Vi bygger et nyt supersygehus i Gødstrup til over 3 milliarder kroner. Patienterne kommer til at ligge på eneværelser og et flertal udenom Dansk Folkeparti har i 11. time sparet bl. a. TV på alle patientstuer på det kommende supersygehus. Det er ikke rimeligt.

Dansk Folkeparti har adskillige gange kæmpet for, at patienterne naturligvis skal have mulighed for at se TV fremfor at ligge og glo ind på en tom væg. På alle vores øvrige sygehuse, er der TV på patientstuerne. Hvorfor skal der så ikke være det på et nyt supersygehus?

Det er desværre ikke lykkedes os at få installeret TV på patientstuerne, mens håndværkerne går og installerer, hvilket ville være det klogeste og billigste. Det eneste vi kunne komme igennem med, er en hensigtserklæring om, at man forsøger at finde midler til at efterinstallere eksempelvis TV og patientvenlig belysning, når byggeriet i Gødstrup er færdigt.

Dette er netop vedtaget, og det manglede da også bare. I region Midtjylland bruger vi hvert eneste år 21 mio. kr. på tolkebistand, så det burde ikke være et problem at finde et engangsbeløb på 3 mio. til at installere TV på patientstuerne.

0/0
Annonce
Læserbrev

Konservative. Tak for jeres støtte - og god sommer

Læserbrev

Sundhed. Selvfølgelig skal AUH fortsat tilbyde hjemmedialyse

Leder For abonnenter

Kan man drukne i kulturelle tilbud?

Læserbrev

Skoler. S-forslag om frie skoler er et skridt på vejen – men i den forkerte retning

Læserbrev

Indvandring. Hellere tillid end vrede og angst

Leder For abonnenter

Kan man stemme forkert?

Læserbrev

Kristne grundværdier. Er korset på vej ud af Dannebrog?

Læserbrev

Vester Husby. Kunstig natur eller bare natur?

Annonce