Annonce
Struer

Gør plads til kassevis af kasketter og meget mere

Per Holm (t.v.) gør klar til at sende pakker i tusindvis ud gennem porten i Sydpark ved indkørslen til Struer fra Holstebro. Foto: Frede Stengaard
Allan Bak og Per Holm tilbyder at styre nethandlen for både den mindre butik i byen for at støtte og styrke det lokale handelsliv - men også for virksomheder i hele landet.
Annonce

Struer: Et kortvarigt eventyr med en møbelforhandler er slut, og netop som Struer Kommune fik etableret en længe ønsket stikvej ind til Sydpark fra Drøwten, kom Allan Bak fra Jysk IT Partner, igen til at stå med et stort og tomt udstillingslokale.

Men nu har han nye planer.

Sammen med Per Holm fra firmaet Conformo, som har sin nuværende base på Godthåbsvej på havnen, er han i fuld gang med at få indrettet en lagerhal i det tidligere bolighus med hylder fra gulv til loft.

Her er det meningen, at både store og små web-butikker kan få lagerplads.

- Vi har fået de første aftaler i hus, fortæller Per Holm, som har fået en aftale i stand om at skulle stå for både lager og forsendelse af kasketter, handsker og huer for et firma i Hvidovre, som primært henter kontrakterne hjem med et større forhandlernet i Tyskland.

- Når vi får det hele til Struer, vil det nok fylde en trediedel af hallen, vi står i, fortalte Per Holm, da avisen var på besøg for at kunne fortælle om planerne.

- Firmaet fra Hvidovre sælger rigtig mange kasketter i Tyskland - nok cirka 20.000 om ugen, fortæller han.

For en mindre butik kan det jo være svært at få både overskud og tid til at skulle håndtere en net-butik, samtidig med at skulle holde den fysiske butik åben. Det kan vi nu hjælpe med. Vi kan styre både lager og forsendelse.

Per Holm, Sydpark, Struer

Annonce

Pakkeløsning

Men der er plads til mere.

- Det er da noget, vi er flere, der kan få gavn af, mente både Per Holm Allan Bak og tilbyder nu butikkerne i Struer, at de vil håndtere, hvad de kan etablere af nethandel.

- For en mindre butik kan det jo være svært at få både overskud og tid til at skulle håndtere en net-butik samtidig med at skulle holde den fysiske butik åben. Det kan vi nu hjælpe med. Vi kan styre både lager og forsendelse, forklarer Per Holm.

- Til en god pris, forsikrer han.

- Jo flere forsendelser vi kommer til at sende ud af huset, desto billigere kan vi også få det gjort per styk, og hvis vi har mange nok, kan vi også få PostNord til at hente dem om søndagen, fortæller han.

- Det kan de etablerede net-butikker så også få gavn af, mener Per Holm.

Men den første tanke har været at komme ud i byen med et tilbud til butikker med helt faste åbningstider og personlig betjening, hvor der ikke har været overskud til at dyrke den voksende net-handel.

Skulle det knibe med at komme i gang, står Allan Bak og Jysk IT-Partner også klar med hjælp til at få etableret selve net-butikken.

- Så vi kan tilbyde en pakkeløsning, der gør det både billigt og nemmere for den enkelte butik at få gang i nethandlen, forklarer han.

Annonce

Butikker i butikken

Dette er så kun første fase af det nye projekt, som Allan Bak er gået ind i sammen med Per Holm.

- Jeg har altid arbejdet med indretning af butikker, og det er også det, jeg beskæftiger mig med som selvstændig i firmaet Conformo, fortæller Per Holm.

Så da han så det store udstillingslokale i Sydpark og ikke mindst facaden, som vender direkte ud mod trafikken på Holstbrovej, begyndte hjernen at slå klik-klik for at finde en løsning, der kunne fange de forbipasserendes opmærksomhed.

Hans løsning blev så ikke et nyt forsøg på at finde en større butik, der ville fylde hele arealet ud.

I stedet er det nu meningen, at web-butikker, som holder en forretning kørende uden at have udstillingslokaler, kan få mulighed for at vise varerne frem.

- Vi kan jo dele lokalet op. Det er den slags, jeg altid har arbejdet med, og hvis vi i forvejen har varerne på lager, kan vi så også udlevere dem med det samme. På den måde behøver den enkelte butik ikke at have personale afsat til at passe udstillingen, og jo flere, vi får ind, desto billigere kan vi gøre det, forklarer Per Holm.

På det store areal, der tidligere var fyldt op med møbler, er der god plads til, at de enkelte butikker kan få etableret en udstilling, som Per Holm så tilbyder at passe. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce