Lemvig

Gallafesten venter for gymnasieelever

Eleverne fra Lemvig Gymnasium ankommer standsmæssigt til ét af årets højdepunkter på skolen, gallafesten for 3.g-eleverne. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: Om halvanden måned kan studenter fra hele landet glæde sig over, at studenterhuen er i hus som belønning for tre år med lektier, stile og større opgaver på gymnasier landet over.

Sådan er det også for gymnasieeleverne i Lemvig, men inden de kan gå på læseferie for at forberede sig til de mundtlige eksaminer, venter et af højdepunkterne i gymnasietiden.

Det er den årlige gallafest, hvor 3.g-eleverne begynder at sige farvel til gymnasiet. Det gør de, når pigerne trækker i deres flotteste kjoler og drengene finder jakkesæt eller smoking frem. Transporten skal også være standsmæssig, og tidligere år er eleverne ankommet i alt fra havetraktorer over hestevogn til overdimensionerede limousiner.

Folkebladet Lemvig sender live fra elevernes ankomst til gallafesten fra klokken cirka 17.30 fredag, men du kan varme op til transmissionen ved at tage et genkig på de mange flotte billeder fra sidste års gallafest. Fotograf Morten Stricker var klar med kameraet og fangede de mange deltagere i gallafesten.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

112

Taget udbrændte: 80 grise overlevede ildebrand

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Annonce