Erhverv

Gamle Toyota-bygninger får nyt liv som designbutik

Living er flyttet ud af lokalerne her og over på den anden side af vejen, hvor der er mere overblik og mere lagerplads. Arkivfoto: Johan Gadegaard

For lidt lagerplads og uoverskuelighed har gjort, at Livingshop.dk nu er flyttet og har genåbnet butikken i lokaler, som har stået tomme siden Toyota flyttede ud.

Holstebro: Lokalerne overfor Stark har fået nyt liv. Det kommer i form af møbelforhandleren Livingshop.dk, der er flyttet fra sin adresse på Nyholmvej og ind i de lokaler på Lundholmvej, hvorfra der tidligere blev solgt Toyota'er.

- Vi syntes, at de nye lokaler passede lidt bedre til vores butiksform, forklarer John Vium Pedersen, der er administrerende direktør i Livingshop.dk.

De nye lokaler har omkring 1400 kvadratmeter i størrelse, hvilket er cirka 400 kvadratmeter mindre end de gamle, hvor møbelbutikken har haft hjemme i cirka 9 år. Men de er til gengæld mere overskuelige, da butikken nu er i ét plan. Samtidigt er lagerpladsen blevet omkring 50 procent større, hvilket ifølge direktøren var tiltrængt.

- Vores store og dybe fysiske butik var en stor omkostning, hvorimod netbutikken var den, der tjente de fleste penge, siger John Vium Pedersen, der tror på, at den mindre og skarpere indrettede butik vil hjælpe på salget i butikken.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Brydebol fik sin godkendelse trods nabo-protester: Vi gør det for at mindske lugtgenerne

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Erhverv

Grundfos om tidlig pension: - Det er et farligt spor at gå nedad

Med 4.500 ansatte i Danmark er Grundfos en af de helt store arbejdspladser, og koncernchef Mads Nipper har nøje fulgt dannelsen af en ny regering. Den kommende statsminister Mette Frederiksens (S) løfte om at finde en løsning, så nedslidte kan trække sig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet, er den største bekymring for Grundfos-chefen. - Der er lavet mange reformer på det danske arbejdsmarked i de seneste år, og det er en væsentlig grund til, at vi har den velstand, som vi har i dag. Jeg har stor sympati for dem, som reelt er nedslidte, men det er et farligt spor at gå nedad at sige, at vi de facto skal have en tidligere tilbagetrækning, siger Mads Nipper. Han mener, at det er muligt at skabe en brugbar løsning ude på de enkelte virksomheder. - Vi har rigtigt mange kolleger, der er godt oppe i 60'erne, og som slet ikke har lyst til at trække sig tilbage, selvom de stået ved maskiner hele deres liv. Vi kan finde nogle fleksible modeller, så de kan arbejde i et lidt lavere tempo. At trække dem helt ud er farligt, for det er mennesker, der skaber en masse værdi, siger Mads Nipper. Til gengæld er han tilfreds med udsigten til, at flygtninge, der mister deres opholdsgrundlag, kan blive i Danmark, hvis de allerede er i fast arbejde. - Vi har en del flygtninge og har taget opgaven på os med at uddanne og dygtiggøre de mennesker. Hvis de skulle sendes tilbage, ville det være hovedrystende håbløst for virksomheden og for Danmark som samfund, siger Mads Nipper.

Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce