Annonce
Sport

Gammel TTH-kending bliver ny assistenttræner i Lemvig

Efter tre sæsoner i Norge vender Martin Hansen tilbage til det nordvestjyske for at blive assistenttræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Arkivfoto: Morten Stricker
33-årige Martin Lysdal Hansen erstatter Jesper Holm som assistenttræner i Lemvig-Thyborøn Håndbold fra næste sæson.

Lemvig: Det bliver et velkendt ansigt fra det nordvestjyske håndboldmiljø, der i næste sæson kommer til at gøre Dennis Bo Jensen følgeskab på sidelinjen hos Lemvig-Thyborøn Håndbold.

LTH har indgået en aftale med Martin Lysdal Hansen, der fra 2016 til 2018 tørnede ud for naboerne fra TTH Holstebro, om at blive ny assistenttræner i klubben. Han har underskrevet en to-årig kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold.

- Nu har jeg været spillende træner i Norge i tre år og det føles som om, at tiden er inde til at vende hjem til Danmark. Lemvig har et spændende setup og er en klub, hvor der er styr på tingene, om som jeg også tidligere i min karriere har været i dialog med, så da muligheden bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville, fortæller Martin Hansen.

Holdets kommende cheftræner Dennis Bo Jensen er selv tidligere ligamålmand og har mange af sine kompetencer omkring det defensive. Derfor har det været et ønske at finde en assistent, som var stærk i den offensive del af spillet, og det matcher den tidligere playmaker til punkt og prikke.

- Dennis har nogle kompetencer, jeg ikke har og omvendt, så det, tror jeg, kommer til at fungere godt, siger Martin Hansen.

Annonce

Skoene på hylden

Siden Martin Hansen forlod TTH til fordel for et eventyr i Norge, er spillet på banen blevet kombineret med en trænerrolle uden for banen. Men i fremtiden vil han prøve at koncentrere sig om jobbet som assistenttræner.

- Udgangspunktet er, at jeg er færdig med selv at spille, og kroppen kan da også godt mærke, at den ikke er så ung længere. Jeg har to små børn, og dem ønsker jeg at kunne lege med, når de bliver større, så det er det rigtige tidspunkt at stille håndboldskoene på hylden, siger Martin Hansen.

Og dog...

- Men jeg tager skoene med hjem og bliver der brug for det, for eksempel hvis vi bliver hårdt ramt af skader, så skal jeg nok trække i dem igen og hjælpe til, forklarer Martin Hansen.

Han og familien regner med at forlade Norge til maj. Assistentjobbet i Lemvig-Thyborøn Håndbold er kun på deltid, så han er nu på udkig efter et supplerende job i samarbejde med sportschef Lars Broe.


Udgangspunktet er, at jeg er færdig med selv at spille, og kroppen kan da også godt mærke, at den ikke er så ung længere.

Martin Lysdal Hansen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce