Annonce
Lemvig

Gang i linoleum og sæbevand: Beholder møbler efter renovering

Borde og stole står klar i de nyrenoverede lokaler på Lemtorpskolen, og skolen har arbejdet med at genbruge så mange møbler som muligt efter renoveringen. Foto: Morten Stricker
Lemtorpskolen ønsker at bevare en del af skolens kultur ved at genbruge møbler

Lemvig: Et langt bord står i et rum, der skal være pause- og møderum for de lærere, der fremover skal undervise i den nyrenoverede Blok F på Lemtorpskolen.

Ved første øjekast ser bordet og de tilhørende stole ud til at være et nyindkøb, der er kommet i stand i forbindelse med renoveringen af blokken.

Men det er et bord, der har stået på skolen gennem flere år. Men i stedet for at smide det ud, har skoleleder Hanne Odgaard valgt at renovere og modernisere det.

- Bordet har fået linoleum, og nu fremstår det stort set som nyt, siger hun.

Og tanken om at genbruge møblementet går igen flere steder. Stole og sofaer har i flere tilfælde fået en omgang sæbevand, og lamper har fået nyt liv over borde forskellige steder i den renoverede blok.

- Vi har forsøgt at tage alt det med, vi har syntes var bevaringsværdigt, for vi har ikke ment, der var grund til at smide noget ud, der stadig fungerede. Og så er det en del af skolens kultur, vi også tager med ved at beholde møblerne, siger Hanne Odgaard om tankerne bag ved at beholde møblerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce