Ulfborg/Vemb

Genbrugsbutik er kommet godt fra start

Der BLEV plads til to genbrugsbutikker i Ulfborg. Arkivfoto

Det er gået godt for den nyåbnede genbrugsbutik i Ulfborg. Og meget tyder på, at der er god plads til to genbrugsbutikker i byen.

Ulfborg: Fremmødet var solidt, da Folkekirkens Nødhjælp sidst i juni slog dørene op til den nye genbrugsbutik ved Falck-stationen i Ulfborg. Og nu - tre måneder efter - står det klart, at butikken er kommet godt fra start.

- Det har været en rigtig god start med meget handel - godt båret frem af de mange turister, der har været i området, siger Kirsten Solvej Larsen, der er konsulent ved Folkekirkens Nødhjælp, og som har været tovholder på butikken og de frivillige.

Butikken har i de første tre måneder af sin levetid mere end levet op til de interne måltal for omsætning, der er sat i Folkekirkens Nødhjælp.

- Det, jeg havde regnet med, at vi har nået per måned, har vi oversteget - så det tegner godt, siger hun med henvisning til, at butikken nu har rundet de første 100.000 kroner i omsætning.

- Det er vi godt tilfredse med. Nu må vi se, hvad der sker her, når der ikke længere er så mange turister, men vores start indikerer, at det lander fint, når regnskabsåret er omme, siger hun.

Der kan godt være to

På åbningsdagen stillede flere lokale borgere sig skeptiske overfor, hvorvidt der var plads til to genbrugsbutikker i byen. Men det er der tilsyneladende. Ihvertfald har man hos Mission Afrika Genbrug ikke oplevet, at omsætningen er faldet siden "konkurrenten" kom til. Nærmere tværtimod:

- Næh, omsætningen har nærmere fået et lille nøk opad - omkring ti procent mere - men nu er året jo ikke færdigt endnu, siger Niels Laursen, kasserer i butikken.

0/0
Annonce
Ulfborg/Vemb

Svar på DNA-test: Ulve stod bag drab på 37 påskelam

112

Maskiner for 1,6 millioner kroner stjålet

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Annonce