Læserbrev

Ghetto. Ligegyldig leder

Hans Kristian Didriksen. Pressefoto

Debat: Med den sommer vi har i øjeblikket i Danmark kan Mortens Strægaards leder ikke være udtryk for solstik, men det er en af de mest ligegyldige ledere, jeg nogensinde har læst i Dagbladet!

En ny minister, der ønsker at fjerne sig fra den retorik, vi har været plaget af fra de forskellige såkaldte "værdikrigere" i mange år: Paludan, Vermund, Kjærsgaard, Henriksen, Støjberg med flere, skal nu nedgøres af MS!

Det er på tide, at vi får en ordentlig tone i debatten vedrørende de udsatte boligområder! Ghetto er et skrækkeligt ord, som jeg forbinder med store tragedier i menneskehedens tusindårige historie og et ord, der ikke er værdigt i det danske samfund.

Lad os håbe, at den nye regering og den største del af Folketinget vil føre en politik, der stiller aktive krav til alle borgere, uanset hvor de bor i Danmark, krav der bygger på efterlevelse af dansk kultur og danske værdier, men at dialogen foregår på for alle parter anstændig måde!

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Naturkatastrofen der ændrede Limfjorden

Struer

Trods styrt: Jakob Fuglsang har ikke meldt afbud til Struerløb

Sport For abonnenter

1 år til OL i Tokyo: Hvor tæt er vi på en nordvestjysk OL-billet?

Lemvig

Livreddere måtte give førstehjælp to gange

Lemvig For abonnenter

Ingrid lærte om førstehjælp på stranden

Lemvig

Sjælden gæst i Lemvig Havn

Holstebro For abonnenter

Turister lægger årligt op mod 1,9 milliarder kroner i Holstebro: - De er glade for vores marmelader, geléer og den slags

Lemvig

Kendt influencer kommer til debat

Annonce