Annonce
Kultur

Gimsinghoved Festival holder vejret lidt endnu

Gimsinghoved Festival finder i år sted søndag den 18. august. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Om Gimsinghoved Festival bliver holdt ude eller inde venter arrangørerne lidt endnu med at beslutte

Struer: Det er det samme hvert år. Hver august stikker leder af Gimsinghoved, Rie Nyborg, hovedet ud ad vinduet og kigger på vejret. Og kigger på forskellige hjemmesiders forudsigelser af vejret. Og overvejer. Og diskuterer. Skal Gimsinghoved Festival rykke fra haven i kunst- og kulturcentret og indenfor i tørvejr i Folkets Hus, eller skal man lade det være udenfor? Og håbe på, at det ikke begynder at regne?

- Vi er blevet ved med at udskyde beslutningen, for nogle dage ser det ud til at blive godt vejr, andre dage ser det skidt ud, siger Rie Nyborg.

Da hun talte med Dagbladet fredag formiddag så det eksempelvis ikke ud til at blive regn i de timer endagsfestivalen finder sted. Men finder regnen alligevel frem til Struer, så bliver det surt for de omkring 400 gæster at være udenfor. Og til sidst var de nødt til at tage en beslutning.

- Vi rykker det til Folkets Hus, som det ser ud nu, men vi holder en kattelem åben, siger Rie Nyborg.

- Vi gør klar, så det kan holdes i Folkets Hus, men gør også klar, så det kan rykkes tilbage til Gimsinghoved, hvis vejret viser sig at arte sig.

Annonce

Vi er blevet ved med at udskyde beslutningen, for nogle dage ser det ud til at blive godt vejr, andre dage ser det skidt ud.

Rie Nyborg, leder af Gimsinghoved og Folkets Hus

Krydser fingre

Det er lidt af et dobbeltarbejde sådan at gøre klar til 400 gæster to steder, hvoraf kun det ene ender med at blive brugt.

- Men det vil bare være så ærgerligt, hvis det nu ender med at blive helt godt vejr, og omvendt også ærgerligt, hvis det bliver afholdt i sjaskvådt vejr, siger Rie Nyborg.

- Vi beder alle om at krydse fingre, siger hun.

Sidst Gimsinghoved Festival blev holdt i haven var i 2015, da blandt andre Mads Langer var på programmet. I år kan gæsterne blandt andre glæde sig til Tim Christensen og Kajsa Vala. Præcist hvor Gimsinghoved Festival bliver afholdt bliver besluttet allersenest lørdag morgen, så gæster, der har købt billet, opfordres til at tjekke Gimsinghoveds hjemmeside samt Facebook-side for rette informationer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tyv stjal høretelefoner

Annonce