Annonce
Navne

Gitte Loftager i spidsen som ny skoleleder for Specialkompetence Holstebro

Gitte Loftager. Pressefoto
Den nye skoleleder på Specialkompetence Holstebro bliver fra 1. december Gitte Loftager, der overtager posten efter Martin Bang Madsen.

Holstebro: Holstebro Kommune har fra den 1. december ansat Gitte Loftager til at være den samlende figur som skoleleder for Specialkompetence Holstebro. Det skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Gitte Loftager overtager dermed opgaven med at drive specialskole i Holstebro. En specialskole, der består af cirka 265 elever med vidtgående støttebehov fordelt på tre forskellige afdelinger - Ellebæk, Nørreland og Storå.

For Gitte Loftager kommer arbejdet til at handle om at fastholde og udvikle den specialpædagogiske kvalitet. Hun skal sikre, at Specialkompetence Holstebro lykkedes med målsætningen om, at flere børn skal opleve sig som en værdifuld del af et eller flere fællesskaber.

Annonce

Med Gitte får vi en autentisk, udadvendt og imødekommende person, der har et mindset, der handler om, at alle børn skal have et skoletilbud, hvor de trives og udvikler sig.

Med Gittes store indsigt og erfaring indenfor det specialpædagogiske område, så er skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen sikker på, at Gitte Loftager har de helt rette kompetencer til at kunne påtage sig opgaven, siger han i pressemeddelelsen.

- Med Gitte får vi en autentisk, udadvendt og imødekommende person, der har et mindset, der handler om, at alle børn skal have et skoletilbud, hvor de trives og udvikler sig. Hun har fokus på kvalitet og udvikling og bliver en rigtig god skoleleder for de mange elever, der har helt specielle behov, siger Peter Fogde Mikkelsen.

Gitte Loftager ser frem til at påtage sig sin nye rolle, efter at hun har arbejdet i Holstebro Kommune siden 1996. Her har hun indenfor Børn og Unge og det specialpædagogiske område blandt andet arbejdet som AKT-konsulent, inklusionskonsulent, PAS-konsulent og faglig teamleder.

I sit arbejde vil Gitte Loftager arbejde for at forblive nysgerrig på den verden, der møder børnene, når de stopper hos Specialkompetence Holstebro. Hun ser det som en skoleleders opgave at gøre børnene klar til at møde verdens udfordringer, når deres tid som elev på Specialkompetence Holstebro er slut.

- Vi skal møde børnene med et relevant specialpædagogisk øje, hvor det enkelte barns styrker og ressourcer bliver afsæt for den hverdag, vi giver dem, fortæller Gitte Loftager i pressemeddelelsen.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Bevarer skibsmotorerne: Tiltrukket af dunsten af diesel

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Frem med mobiltelefonen: Særlig gruppe medarbejdere skal vise coronapas

Leder For abonnenter

Lad det blive ved pas og mundbind - den sunde fornuft kan sagtens klare resten

Holstebro

Forældre i tvivl om vaccination af deres børn: - Vi vakler simpelthen sådan, om vi skal eller ikke skal

Erhverv

Forretninger frygter ikke krav om mundbind: Kunder er gode til at bakke op om lokal handel

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Navne

Gitte Loftager i spidsen som ny skoleleder for Specialkompetence Holstebro

Lemvig For abonnenter

Kronprinsen på jagt her til morgen: Kongejagten er genoptaget efter en coronapause

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Erhverv

Kunder tager godt imod, at de igen skal have mundbind på

Lemvig For abonnenter

Forureningsskandalen: Politikere diskuterer om de skal lægge sag an mod staten

Lemvig

Ny hæder til Klimatorium

Annonce