Lemvig

Giver koncert i kirken hvor hun blev døbt

Cæcilie Norholt er datter af operasangerinden Solvejg Norholt, der stammer fra Bøvlingbjerg. Arkivfoto

Bøvlingbjerg: Jazzsangerinden Cæcilie Norby vil søndag 16. december give koncert i valgmenighedskirken i Bøvlingbjerg. Dermed kommer hun til en egn, hvor hun også har rødder.

Valgmenighedspræst Marianne Gyldenkærne fortæller, at Cæcilie Norby en forårsdag pludselig stod i køkkenet i præstegården.

- Hun var på turné og skulle holde jazzkoncert på Nr. Vosborg om aftenen, men hun havde lige tid til at smutte forbi her, fortæller Marianne Gyldenkærne.

Cæcilie Norbys mor, operasangeren Solveig Lumholt, stammer oprindeligt fra Bøvlingbjerg, og hendes morfar, Johannes Lumholt, var præst i Mariekirken fra 1937 - 1970.

- Cæcilie Norby har derfor været på mange sommerferier i præstegården og mindedes det store hus og den store have, hvor hun legede som barn om sommeren. Det blev til et meget hyggeligt møde, og ud af mødet kom en aftale om en koncert i Mariekirken, hvor Cæcilie blev døbt, siger Marianne Gyldenkærne.

Derfor kommer hun søndag 16. december til Bøvlingbjerg, hvor hun giver koncert klokken 19. Arrangementet er kommet i stand i et samarbejde mellem Valgmenigheden og Fri- og Efterskolen i byen.

Billetterne til koncerten er allerede sat til salg for 100 kroner - og så får man endda et glas vin med i købet.

De kan købes på https:/greenticket.dk/julekoncert

0/0
Annonce
Lemvig

Brud med traditionen: Ingen heste på årets dyrskue

Lemvig

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig

Kultursamarbejde fortsætter i regionen

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

En tirsdag aften, vi aldrig glemmer: En helt forrygende aften på Kabbel

Annonce