Annonce
Erhverv

Gode karakterer til udvalgte virksomheder i Holstebro

Arkivfoto
9,1 procent af virksomhederne i Holstebro Kommune optræder på Flinke-Listen. De er dermed en del af de danske virksomheder, der bedømmes positivt af andre erhvervsdrivende.
Annonce

Holstebro: De fleste selvstændige oplever på et tidspunkt at sende en regning, som aldrig bliver betalt. Det er frustrerende og kan være ødelæggende for virksomheden.

Heldigvis er langt størstedelen af landets erhvervsdrivende gode mennesker, som betaler deres regninger til tiden og opfører sig ordentligt. Eliten af disse virksomheder finder man på Visma Ratings Flinke-Liste.

Og i Holstebro Kommune optræder 9,1 procent af virksomhederne på Flinke-Listen.

– Som virksomhedsejer skal man være stolt, når ens virksomhed er på Flinke-Listen. For det betyder, at ens kunder overordnet set er glade for samarbejdet. Det er en anerkendelse af, at man er en solid forretningsfører, som man kan stole på, lyder det i en pressemeddelelse fra Martin Thorborg, som er administrerende direktør i Visma Rating.

Flinke-Listen rummer 26. november 17.912 danske virksomheder og organisationer. Topscorer på listen er Herlev Kommune, hvor 12,3 procent af virksomhederne optræder på Flinke-Listen.

Annonce

Baseret på 345.000 bedømmelser

Flinke-Listen dannes på baggrund af de 345.000 bedømmelser af landets virksomheder, som er foretaget af de 180.000 brugere af regnskabsprogrammerne Dinero og e-conomic.

Når en virksomhed har solgt en vare eller ydelse til en anden virksomhed, kan de afgive en positiv eller negativ bedømmelse af kunden. En algoritme afgør ud fra en række parametre, om virksomheden har så gode bedømmelser, at den skal optræde på Flinke-Listen.

Martin Thorborg understreger dog, at dem, som ikke er på Flinke-Listen, ikke nødvendigvis er dårlige betalere eller dårlige samarbejdspartnere. Mange af dem mangler bare bedømmelser for at optræde på listen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

For lidt plads: LOFI udvider center

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Lemvig

Smykker forsvundet ved indbrud

Annonce