Annonce
Sport

Gode scores i golfklubbens åbningsmatch

De mange præmievindere i Lemvig Golfklubs åbningsmatch. Privatfoto

Lemvig: Efter nogle dage med nærmest stormende kuling og vinterlige temperaturer viste vejrguderne sig noget mere venligt stemte, da 75 golfspillere i lørdags stillede op i Lemvig Golfklubs åbningsmatch med Thiele Lemvig som hovedsponsor og LP Tøj & Sport Thyborøn, Damernes Magasin og Lemvig Boghandel som præmiesponsorer.

Golfspillerne kvitterede også for det gode forårsvejr og den gode stemning med flotte scores i matchen, der blev afviklet som en hold-match med tre spillere på hvert hold, og de to bedste stablefords-scores på hvert hul var tællende.

Vinder af matchen blev Danni Zuccarello/Ole Riis Lauritsen/Conni Olesen med imponerende 92 points, mens andenpladsen med 87 points gik til Per Tved Larsen/Ole Bruun/Claus Damgaard. Nummer tre også med 87 points blev Randi Bech Jensen/Karl Erik Christensen/Kim Diget Thomsen, mens Allan Andersen/Tommy Sig Weibel/Brian Aagaard blev nummer fire med 86 points - samme antal som Bodil Vorager/Anita Damgaard/Lotte Nasser på femtepladsen.

Annonce

Lotte Nasser triumferede i konkurrencen om at komme nærmest flaget på par 3-hullerne. Hun var tættest på hullet på hul 6 med blot 60 cm og på hul 16 med 3,07 meter, mens Søren Agger var nærmest flaget på hul 8 med 1,12 meter, og Bodil Vorager på hul 12 med 4,40 meter.

Lemvig Golfklub har haft en god sæsonstart med mange nye golfspillere - også på juniorsiden - og søndag blev Golfens Dag afviklet med god interesse fra mange deltagere. Det er stadig muligt ved henvendelse til golfklubbens kontor at komme med på et begynderhold og tage golfkørekortet, så man kan komme i gang med spillet allerede i indeværende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce