Annonce
Debat

Godt Hverdagsliv gør en forskel

Arkivfoto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Tak for en fantastisk artikel i Lemvig Folkeblad torsdag den 10. september om Godt hverdagsliv og Christina Sloth Sørensen. Denne artikel beskriver så levende, hvordan godt hverdagsliv fungerer i hverdagen.

For dem, som er i tvivl om, hvad godt hverdagsliv er, kan man læse om de fantastiske aktiviteter, for eksempel cykelture, ud at se høstmaskiner, eller bare en køretur til havet.

Jeg har en far på Karnappen, som lider af demens. Han oplever mindre og mindre. En dag havde Christina planlagt en bustur til Thyborøn, og ikke nok med det, min mor fik også tilbuddet om at komme med. Det gav muligheden for, at de kunne sidde sammen I bussen, og få en god oplevelse sammen – DET GØR VIRKELIG EN FORSKEL, og det er bare et af utallige eksempler på de gode aktiviteter for beboerne. Godt hverdagsliv giver så meget nærvær og mening for de ældre.


Jeg har en far på Karnappen, som lider af demens. Han oplever mindre og mindre. En dag havde Christina planlagt en bustur til Thyborøn, og ikke nok med det, min mor fik også tilbuddet om at komme med.

Flemming Trelborg


Jeg er virkelig ked af, at godt hverdagsliv skal stoppe. Godt hverdagsliv gør en mega forskel for de ældre, og de ældre kan ikke selv argumentere i denne sag.

Jeg håber inderligt , at Lemvig Kommune genovervejer det en ekstra gang. Som der er beskrevet i artiklen, er Christina og hendes virke helt unikt, hendes kreativitet, evnen til at sprede livsglæde, og fleksibilitet, bliver svært at undvære!

Personalet på Solgården og Søparken gør det også godt, men på grund af utallige besparelser har de travlt, og vi kan ikke forlange mere af dem, og så vil det gå ud over de ældre igen igen. GODT HVERDAGSLIV – GØR EN FORSKEL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce