Annonce
Golf

Golfklub bliver vært for DM: Det er kæmpe stort

Kristian Grud og resten af Holstebro Golfklub er tildelt værtsskabet af Dansk Golf Union, når der i 2020 afholdes DM i Slagspil. Foto: Morten Stricker
Holstebro Golfklub er blevet tildelt værtsskabet, når det prestigefyldte DM i slagspil skal afholdes i sommeren 2020.
Annonce

Holstebro: Midt i den kraftige regn, som godt kan være udfordrende for både golfspillere og golfbane, er der glædelige nyheder til Holstebro Golfklub.

Klubben er nemlig blevet tildelt værtsskabet, når der i slutningen af juli skal afholdes DM i slagspil.

- Det er rigtig stort. Det er kun topklubberne i Danmark, som får det. Det er en cadeau til klubben, og det er den retning, som vi gerne vil i, siger Kristian Grud, som er golfmanager i Holstebro Golfklub.

Danmarksmesterskabet, som skal afholdes på Skovbanen, bliver med deltagelse af nogle af landets bedste golfspillere på amatørniveau. Holstebro Golfklub var ligeledes vært for mesterskabet tilbage i 2005, hvor den lokale spiller, og nuværende træner i klubben, Brian Akstrup vandt.

Det ligger dog ikke ligefrem i kortene, at der bliver en lokal vinder denne gang.

- Der er ikke nogle lokal spillere, som er favoritter, men det er Jesper Sø Kopborg og Malthe Skaaning, som er de lokale håb, siger Kristian Grud.

Annonce

Stor opgave

DM i slagspil er ifølge Kristian Grud en af de mest prestigefyldte turneringer på det niveau, og det kræver også noget udover det sædvanlige at arrangere det.

- Det kræver et stort korps af frivillige, og det kræver også en del af vores greenkeepere og hele klubben. Det ligger ud over en sædvanlig turneringsafholdelse, men jeg synes, at vi er godt rustet til det, siger Kristian Grud.

DM i slagspil afholdes fra den 31. juli til 2. august næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce