Annonce
Holstebro

Golfklubben åbner igen – men med ”skrappe restriktioner”

Der må igen spilles golf på banerne ved Holstebro Golfklub, men det er med en liste af forholdsregler. Blandt andet må man ikke tage fat i flaget, og man må ikke gå mere end to sammen. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro: Golfkøllerne har været pakket væk i de seneste par uger, men nu er det tid til at finde dem frem igen. Holstebro Golfklub har nemlig valgt at åbne for spil på banerne.

Det er dog med en liste af restriktioner, så ifølge golfmanager Kristian Grud bliver det ikke golf, som medlemmerne kender det.

- Vi åbner med nogle skrappe men nødvendige restriktioner. Der bliver ikke nogen hygge omkring klubben, for klubhuset og restauranten vil stadig være lukket, siger han.

Landets golfklubber har ikke været pålagt at skulle lukke banerne. Men som følge af Dansk Golf Unions anbefalinger valgte mange at gøre som Holstebro Golfklub.

Nu anbefaler unionen at åbne banerne igen, også selvom det meste af samfundet stadig er lukket ned.

- Vores holdning er at følge anbefalingerne fra Dansk Golf Union. Mange syntes godt, at vi kunne have holdt åbent hele tiden, men vi føler, at vi har gjort det rigtige og gjort vores til at få smittekurven til at flade ud, siger Kristian Grud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Underbo fik klar besked før stor politiaktion: Forlad lejligheden øjeblikkeligt

Erhverv

Wærket må udskyde stor åbning

Annonce