Annonce
Holstebro

Golfturnering med vokseværk trak deltagere fra hele landet

Der kom spillere til fra hele landet for at deltage i Hästens Holstebro Open 2020. Pressefoto
Golfturneringen Hästens Holstebro Open kunne i 2020 notere sig hele 230 deltagere, en stigning på 44 procent i forhold til sidste år. Kald det en kombination af øget kendskab og lidt hjemmeferie på grund af corona, bag stigningen, vurderer arrangør.

Råsted: Sommervejret var ikke med dem, men ellers var der faktisk ikke ret meget at beklage sig over for hverken deltagere eller arrangører af den årlige Hästens Holstebro Open-golfturnering over fire dage.

Turneringen blev afviklet fra søndag 26. juli til onsdag 29. juli på Storådalen-banen i Holstebro og Skovbanen i Råsted. 85 stillede til start på førstedagen, heraf 18 greenfee-spillere udefra, og i alt hed det samlede deltagerantal 230.

- Det er mange flere end sidste år, hvor vi var 160. Noget af stigningen kommer, fordi kendskabet til vores turnering er stigende, ligesom det nok også har spillet en smule ind, at mange har holdt ferie hjemme på grund af coronavirussen, fortæller Flemming V. Kristensen fra Søvn & Comfort i Holstebro, der er navnesponsor til turneringen.

Annonce

Flere af deltagerne kom langvejs fra for at være med.

- De kom fra både Skagen, Frederikshavn og Sorø for at få en oplevelse, fortæller han.

Højt humør i regnen

Deltagerantallet steg altså med hele 44 procent. En voldsom vækst, som da heller ikke kan fortsætte under de nuværende rammer.

- Med de 230 deltagere er vi tæt ved maksimum. Bliver vi mange flere, kommer det til at tage for lang tid, og det er bare ikke lige så sjovt, hvis man skal stå for lang tid og vente på at skulle spille, forklarer Flemming V. Kristensen.

Arrangøren er i øvrigt imponeret af, at det regnfulde og kølige sommervejr ikke fik større negativ indflydelse på golfturneringen, end det gjorde - ej heller humøret til de fælles bespisninger i restauranten.

Når nu turneringen er navngivet efter Hästens, skal der naturligvis være lidt blikfang for den letgenkendelige svenske sengeproducent. Pressefoto

- Humøret er blevet holdt højt, hvilket er imponerende, når man ser på det vejr, vi har haft. Der var en enkelt, der valgte at køre hjem igen efter den første dag, men resten blev og sikrede en god stemning, fortæller Flemming V. Kristensen.

Onsdagens finale blev spillet på Skovbanen i Råsted, som stod helt skarp med lynhurtige greens, da banen var blevet sat op til mesterskabsbane på grund af DM de følgende dage. 60 spillere stillede til start på finaledagen.

Vindere i de tre rækker

A række slagspil (op til hcp 14)

1. Lasse Rask Amby, netto 74

2. Harry Christensen, netto 75 [FK1]

B rækken stableford (hcp 14-25)

1. Bjarke Munk Bæk, 35 point

2. Paul Erik Sørensen, 35 point

C rækken Stableford (hcp 25-54)

1. Karen Marie Sørensen, 30 point

2. Søren Jacobsen, 28 point

Bedste i finalen blev Bjarke Munk Bæk, der får navnet på pokalen,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce