Annonce
Kultur

Grønkjær og Aske måtte se sig slået

Det blev ikke til en førsteplads for Marius Grønkjær i den store sangkonkurrence på Kanal 5. Pressefoto: Per Arnesen.
Hverken sangeren Marius Grønkjær eller rapperen Aske Johnsen kom øverst på skamlen i weekenden, da de i weekenden dystede om prestige og penge.
Annonce

Lemvig: Sangeren Marius Grønkjær fra Thyborøn og nu bosiddende i Holstebro deltog lørdag i Kanal 5-programmet "All together now". Det var blevet tid til den helt store finale.

Det er dog flere måneder siden, at talent- og sangkonkurrencen blev optaget. I sidste ende blev vinderen 50-årige Miriam Gardner. Med sejren scorede hun 100.000 kroner.

Det er ikke første gang, at Marius Grønkjær er med i en stor tv-konkurrence. Han blev landskendt i 2006, hvor han fik en andenplads i TV2's underholdningsprogram "Scenen er din", og i 2014 deltog han i TV 2 Charlies "Ekstra Nummer".

Fredag aften var det rapperen Aske Sjørvad Johnsen, der dystede på den store scene. Han kommer oprindelig fra Vandborg, og opgaven var at forsvare sin DM-titel i freestyle rap.

Aske Sjørvad Johnsen, der nu bor i København, var ellers bookmakernes favorit, men han måtte i sidste ende se sejren gå Elias Orwell, der efter at have vundet en sølvmedalje og to bronzemedaljer kunne lade sig hylde som vinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce