Annonce
Kultur

Gratis festival har andet hovednavn - og det meste andet - på plads

Christian Juncker spillede sidste år til Udkantsrock, og han kommer igen denne sommer, tilmed i en styrket udgave: Sidste år bestod Christian Juncker af en duo, i år kommer der som minimum en trio, oplyser arrangøren. Foto: Morten Stricker
Annonce

Sir-Lyngbjerg: Datoen er på plads.

Musikken er på plads.

Ja, selv navnet på konferencieren har arrangør af Udkantsrock, Michael Reinicke Sørensen, på plads.

- Måske vigtigst af alt, kommer Harske Hubbi alias Bjarne Bækkelund igen som konferencier, efter at Midtfyn Festival sidste år lånte ham for en stund. Det er skønt, at han atter gider tage turen fra Haarby fra Fyn til Vestjylland. Han er et festfyrværkeri fra en anden planet. Uden ham så var vi lidt ilde stedt. Så det bliver "total i orden musiksmag"-smag, siger han.

Dermed har den gratis festival fået alt det, den drømte om. Udkantsrock begyndte i det små for syv år siden og er de seneste to år blevet besøgt af 1000 mennesker. Siden starten har festivalen drømt om Nikolaj og Piloterne - det lykkes i årets udgave - og det andet hovednavn er nu også fundet:

- Vi er nærmest lykkelige, efter det er lykkedes at få hyret Christian Juncker endnu engang, så vi i år har to hovednavne klar i skoven den 27. juni. Sidste år havde vi Juncker som duo, i år bliver det minimum som trio på Gyllescenen i skoven, siger arrangøren.

12 andre navne spiller, heraf tre nye i form af Lemvig-bandet Play it safe, Hard to Handle fra Viborg, samt Finn and the Huckleberries fra Ulfborgegnen.

- Vi har ikke tidligere haft musikprogrammet på plads så tidligt, og får vi også styr sanitetsforholdene og lidt sponsorindtægterne, så kan det gå hen og blive rigtig stort i Sir Lyngbjerg. Især hvis vejrguderne atter holder hånden os, siger Michael Reinicke Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce