Annonce
Struer

Gratis mindfulness i Venødagene

Laila Mejlholm Olsen åbnede sin klinik på Venø i begyndelsen af året, og nu benytter hun Venødagene til at fortælle, hvad hun kan tilbyde. Pressebillede
Annonce

Venø: Fra lørdag den 13. april og frem til 2. påskedag den 22. april er der Venødage med gratis færge til øen.

Der sker mange spændende ting på Limfjordsøen i de dage, og man kan blandt andet prøve gratis mindfulness hos Laila Mejlholm Olsen på adressen Klitten 17. Det sker, når hun holder åbent hus henholdsvis skærtorsdag, langfredag og påskelørdag. Derudover tilbyder hun øreakupunktur til nedsat pris.

Laila Mejlholm Olsen er ny iværksætter på Venø. Hun begyndte så småt i januar i år. Nu benytter hun så Venødagene til at fortælle, hvad hun kan tilbyde inden for mindfulness-undervisning, stresscoaching/coaching, øreakupunktur samt healing.

- Min fysioterapeut-uddannelse er mit grundlæggende udgangspunkt, som jeg har udbygget med ny viden og nye kompetencer, siger Laila Mejlholm Olsen.

Hun arbejder stadigvæk 30 timer om ugen i Sundhedsfremme & Forebyggelse Lemvig Kommune som sundhedskonsulent. I sin egen klinik har hun mulighed for at tilbyde et mere individuelt forløb.

- Jeg har lyst til at tilbyde lige det, jeg vurderer, at kunden har behov for, hvilket ofte er mere fordybelse og mere tid til processen – processen at mestre eget liv på bedst mulige måde, uanset om du er udfordret af sygdom eller ej. Alle kan have glæde af at lære mindfulness, at blive mere nærværende og til stede i nuet, men det er især et meget effektfuldt redskab til mennesker ramt af stress, angst og depression, siger Laila Mejlholm Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Gaderæs endte hos mor og far

Annonce