Annonce
Navne

Grethe stopper i Coop efter 47 år

Grethe Kristensen er et kendt ansigt i SuperBrugsen i Struer. Hun stopper nu efter 47 år i Coop-kæden. Foto: A.P. Christensen
Grethe Kristensen havde sin første arbejdsdag i Brugsen i Gimsingcentret i 1972, så hun har været med hele vejen. I starten af det nye år er det imidlertid slut for den 64-årige Grethe, der har valgt at forlade arbejdsmarkedet.
Annonce

STRUER: - På den ene side glæder jeg mig da utroligt meget til at få den frihed, der følger med, når man forlader arbejdsmarkedet, men på den anden side bliver det da også lidt vemodigt at skulle sige farvel til kunderne og kollegerne.

Sådan lyder meldingen fra områdeleder Grethe Kristensen, der efter 47 år i Coop-kæden har valgt at stoppe i starten af det nye år for at gå på efterløn.

Hun startede i Brugsen i Gimsingcentret i 1972 og flyttede med til Bredgade og i 1991 til Smedegade, hvor man i dag finder SuperBrugsen. Og de faste kunder i SuperBrugsen kender godt Grethe, der normalt huserer i bagerafdelingen - eller forområdet, som det hedder i fagsproget. Grethe kender også rigtig mange kunder - måske ikke alle med navns nævnelse, men i det mindste af udseende. Og Grethes store berøringsflade omfatter også de mange medarbejdere, der i tidens løb har været hendes kolleger på arbejdspladsen.

- Som regel er jeg altid en glad person, og det er også med den positive indstilling, at jeg hver dag er mødt ind på arbejde. Men man skal jo også stoppe, mens legen er god - og det blev altså nu, siger Grethe med sit karakteristiske smil.

Hun tager den travle december måned med i SuperBrugsen og stopper i starten af januar.

- Jeg glæder mig til at få mere tid til mine seks børnebørn, der bor i Odense, Aarhus og her i Struer, og så har jeg et golfsæt, der er ved at være lidt støvet. Det skal i gang igen på banen i Humlum, siger Grethe Kristensen, der har en god mavefornemmelse med beslutningen.

- Jeg forstår og respekterer Grethes beslutning. Hun har været en kulturbærer og en del af huset i mange år, og vi går nu på jagt efter at finde hendes efterfølger, siger uddeler Kenneth Præstekjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce