Annonce
Struer

Gymnasiet åbner for 10. klasse på mandag

Struer Statsgymnasium kan godt åbne for 10. klasse fra på mandag. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Struer Statsgymnasium er klar til at tage imod stedets 63 10. klasse-elever
Annonce

Struer: - Vi åbner for fuld skrue på mandag for vores 63 10. klasse-elever.

Sådan lyder meldingen fra Christian Donslund, der er vicerektor og uddannelseschef for blandt andet 10. klasse på Struer Statsgymnasium.

Struer Kommune har meldt ud, at den udskyder genåbningen af folkeskolen for 7. til 10. klasse til mandag den 25. maj, men dette gælder altså ikke for de 10. klasse-elever, som tager året hos Struer Statsgymnasium. Baggrunden er, at der ifølge Christian Donslund vil være masser af plads på Struer Statsgymnasium, da afgangseleverne fra ungdomsuddannelserne på stedet skal til skriftlig eksamen, mens 1. og 2. års-eleverne stadig modtager undervisning hjemme.

De 63 10. klasse-elever vil derfor let kunne fordeles i de tre klasser med masser afstand til hinanden.

- Det betyder noget at kunne komme herop, møde nogle andre unge og få almindelig undervisning. Det kan godt blive nogle lange dage foran computeren med virtuel undervisning, siger Christian Donslund.

Annonce

Det er drømmen

Af samme grund håber vicerektor da også, at 1. og 2. års-eleverne kommer med i næste fase af genåbningen af Danmark.

- Vi vil rigtig gerne have dem ind også, siger Christian Donslund, hvis drøm er, at alle elever på Struer Statsgymnasium når at komme tilbage på uddannelsesinstitutionen inden sommerferien.

Ikke på en gang, men at alle i hvert fald har været der, inden næste skoleår begynder.

Indtil da sørger studievejledere for, at eleverne, der sidder hjemme, har mulighed for at få snakket om det, hvis der er behov for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce